Bik Bokin kevään 2016 bikinikampanjaa tähdittävät A Bikini a Day -bloggaajat Natasha Oakley ja Devin Brugman.

A Bikini A Day on blogi, jonne bikinivalmistajat ympäri maailmaa haluavat tuotteensa näkyville juuri nyt. Idea on yksinkertainen: sen perustajat Natasha, 24, ja Devin, 24, postaavat itsestään joka päivä kuvan erilaisissa bikineissä. Kaikki sai alkunsa Instagramissa vuonna 2012.

- Minä ja kämppikseni Devin rakastamme bikineitä niin kuin muut rakastavat laukkuja tai kenkiä. Istuskelimme eräänä iltana olohuoneemme sohvalla Losissa ja mietimme, että meidän pitää oikeasti hyödyntää intohimomme jotenkin. Perustimme bikinikuvillemme oman Instagram-tilin ja päätimme aloittaa blogin, Natasha kertoo.

Valokuvaamista rakastava Natasha oli aiemmin kuvannut mainoskampanjoita rantavaatemerkeille kotikaupungissaan Sydneyssä, Los Angelesissa ja Havaijilla Devinin toimiessa kuvausassistenttina. Kaksikon bikinikuvista tuli Instassa suosittuja jo silloin. Natashan asiakkaat alkoivat lähetellä heille mallikappaleita tuotteistaan ja toivoivat näkevänsä niitä tyttöjen päällä. Nykyään kaksikon some-kanavilla on yhteensä yli 3.2 miljoonaa seuraajaa. 

A Bikini A Day laajentui nopeasti vapaata ja huoletonta elämäntapaa kuvastavaksi lifestyle-yhteisöksi, mutta todellisuudessa tytöt ovat nykyään kiireisiä uranaisia.

- Moni ei tiedä, kuinka paljon töitä teemme näyttääksemme elämämme ylellisen puolen. Käytän sosiaalisen median päivittämiseen monta tuntia päivässä. Matkustamme jatkuvasti ja kuvaamme 500 bikinit vuodessa. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt itse. Lisäksi treenaamme reissaamisesta huolimatta vähintään neljä kertaa viikossa, Natasha sanoo.

Mutta kun toimistona on maailman kauneimmat rannat, univormuina bikinit ja kollegana bestis, töissä on hauskaa joka päivä.

- Olen viimeksi kuluneiden yhdeksän kuukauden aikana viettänyt Losissa vain kolme viikkoa. Oma sänky tuntuu kivalta, mutta tunnen oloni kotoisaksi myös trooppisilla rannoilla, Natasha nauraa.

Bik Bok -kampanja kuvattiin joulukuussa Havaijin Mauilla. 

- Kun aloitimme bikinikampanjamme suunnittelun, selvisi meille hyvin nopeasti, että A Bikini A Day:n tytöt sopivat tähän yhtälöön täydellisesti. He ovat kaksi erittäin inspiroivaa nuorta naista, jotka ovat luoneet oman tiensä ja he elävät monin tavoin unelmaansa. Heillä on leikkisä lähestymistapa kaikkeen tekemiseensä ja tämän ansiosta he ovat onnistuneet tekemään vapaamielisestä elämäntavasta entistä ajankohtaisempaa – A Bikini A Day:n ikuinen etsintä sitä täydellistä bikiniä kohtaan tuntuu virkistävältä. Tietenkin myös se, että he edustavat terveellistä kauneusihannetta sekä elämäntapaa on meille hyvin tärkeää, Bik Bokin markkinointijohtaja René Högstedt kertoo.

Mallisto tulee myyntiin kaikkiin Bik Bok -myymälöihin viikolla 11. 

Katso myös:

Mikä on täydellisen selfien salaisuus, Natasha Oakley?

Eka kerta salilla? Tee näin!

Fitnessbloggaaja paljastaa muutoskuviensa salaisuuden – kuvien ottamisen välissä vain 30 sekuntia

 

 

 

Lyhenevä helma viestii yhteiskunnallisista muutoksista.

Minihame on epäilemättä garderobimme kiistanalaisin vaatekappale. Vaikka arkeologisten löytöjen perusteella hameiden helmat olivat lyhyitä jo 5400–4700 eaa., minihameen katsotaan kuitenkin syntyneen vasta vuonna 1964, kiitos lontoolaisen Mary Quantin. Muotisuunnittelijan inspiraatiolähteinä olivat erinäiset nuorisoliikkeet sekä ehkäisypillerin lanseerauksen ansiosta syntyneet sosiaaliset muutokset, jotka vaikuttivat erityisesti naisten elämään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet trendin puolestapuhujia. Kärkijoukoissa oli muun muassa muodin kuningatar Coco Chanel, joka ilmaisi avoimesti inhonsa minihameita kohtaan. Lyhyet helmat olivat jopa kiellettyjä Hollannissa muutaman kuukauden ajan vuonna 1968. 1970-luvulla mini alkoi kuitenkin vakiinnuttaa asemaansa vaatekaapeissa ja populäärikulttuurissa. Punk-stara Debbie Harry kohahdutti rokkaamalla lavalla lyhyessä nahkahameessa vuonna 1974, ja Julia Roberts keimaili vuonna 1990 valmistuneessa Pretty Woman -elokuvassa minimekossa ja reiteen asti yltävissä bootseissa. Samainen tyyli nähtiin tänä vuonna Balmainin syysnäytöksessä, kun lyhyet korsettimaiset hameet paritettiin korkeiden mokkasaappaiden kanssa.

Nahkahame vetoketjulla, 39,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: MVPhotos, valmistajat

Espanjalainen vaateketju Massimo Dutti on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Ensimmäinen liike avattiin tänään Helsingin Aleksanterinkadulle. Massimo Dutti tarjoaa kattavan valikoiman ylellisen tuntuisia, klassisia vaatteita kohtuuhinnalla. Uudessa 335 neliön myymälässä on sekä naisten- että miestenosastot.

Massimo Dutti on osa Inditex Group -vaatejättiä, johon kuuluvat myös muun mussa Zara, Bull & Bear ja Bershka. Alla suosikkilöytömme!


Villakangastakki, 249 e, Massimo Dutti

Hihaton pooloneule, 59,95 e, Massimo Dutti

Nahkahame, 165 e, Massimo Dutti

Liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, Helsinki.

Kuvat: Massimo Dutti

Talven lähestyessä Pinterestissä yksi takkitrendi on noussut ylitse muiden: saitti on uutisoinut 70 % noususta kipparintakkien takkien pinnaamisessa syyskuun alkuun verrattuna.

Uutinen ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä niin Burberryn, Tommy Hilfigerin kuin Frame Deniminkin syysmallistoissa nähtiin seilorihenkeä huokuvia takkeja. Trenditietoisin valitsee tänä syksynä kapeakauluksisen, kaksirivinapitetun villakangastakin. 

 

Burberry, noin 3100 e

              

Red Valentino, noin 958,50 e, Net-A-Porter

Zara, 99,95 e

Burberry, noin 1200 e

Tommy Hilfiger, 499,95 e

Burberry

Tommy Hilfiger

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

32-vuotias muotivaikuttaja Alexa Chung on lyöttäytynyt yhteen yllättävän brändin kanssa: Alexa on amerikkalaismerkki Uggin uusimman kampanjan luova johtaja. Tuore kampanja mainostaa uutta Classic 2.0 -kenkää. 

- Tykkään käyttää Uggeja kotonani joka päivä. New Yorkissa ne myös kuuluvat päivittäiseen univormuuni farkkujen ja tummansinisen neuleen kanssa, Alexa hehkutti Voguelle.

Kampanjaa ovat olleet tekemässä myös newyorkilaisvalokuvaaja Ben Rayner ja stylisti Stella Greenspan. Ugg-brändi on perinteisesti yhdistetty ulkoiluun ja rentouteen, mutta uuden kampanjan tavoite on selkeästi liittää mielikuvat ennemminkin menestyviin kaupunkilaisnaisiin. 

Kampanjan malleiksi Alexa onkin valinnut joukon omia, luovia ystäviään, kuten näyttelijä Coco Baudellen ja runoilija Cleo Waden. Kampanja on kuvattu heidän kodeissaan.

- Minulla on paljon East Villagessa asuvia ystäviä, joita pidän kiinnostavina: vahvoja ja itsenäisiä naisia, joiden asunnot kuvastavat heidän persoonallisuuttaan. 

Alexa hehkuttaakin Uggeissa juuri niiden käytännöllisyyttä – kuka muka voi oikeasti kävellä stiletoissa yhtä korttelia pidempää matkaa? Hän kertoo vannovansa mukavuuden nimiin ja haluavansa käyttää aamusta iltaan samoja kenkiä varsinkin, kun valtava vaatehuone on monelle suurkaupungissa asuvalle kaukainen haave. 

- New Yorkissa ihan kaikki asuvat pienissä asunnoissa. Omastani olen tehnyt käytännössä ison vaatekaapin, hän nauraa. 

Meidän Uggimme ovat lojuneet käyttämättöminä kellariin varastoituina jo vuosia, mutta jos kerran Alexa Chungkin käyttää niitä, ehkä mekin voimme taas aloittaa...

Ugg Classic Mini 2.0, 179 eKuvat: MVPhotos, Valmistajat
Lähteert: Vogue, The Zoe Report