Espanjan Voguen julkaisema video Kendall Jenneristä balettitanssijana on saanut tanssimaailman tuohtumaan. Video, jossa Kendall ottaa tanssiaskeleita balettitossut jalassa ja leikittelee tanssisalissa, on mainos lehden tuoreimman numeron balettiaiheisesta kuvasarjasta.

Projektin takana olevan espanjalaisvalokuvaaja Astrid Sternerin ohjaama video sai heti julkaisupäivänään vahvaa kritiikkiiä: monet ihmettelivät, miksi malliksi ei ole palkattu ammattitanssijaa. Videota kritisoitiin tanssijan ammattia väheksyväksi ja se aiheutti sosiaalisesa mediassa negatiivisten kommenttien vyöryn.

“Ballet dancers don’t train 7+ hours a day, 7 days a week, to be represented by Kendall Jenner and her dodgy feet.”

"The Kendall ballet vogue shoot has me heated. They should of used a real dancer. Instead it's her lookin like her ankles might break any sec."

"Why did Kendall Jenner do a ballet photo shoot INSTEAD OF AN ACTUAL BALLERINA."

 

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Tanssin superäidit -ohjelmastakin tuttu Abby Lee Miller oli yksi vihastuneista kommentoijista; “I don’t make a habit of commenting on all the dancers that post pics with incorrect technique. I would never get anything else done! But I cannot be a fan of this shoot.There are so many amazing dancers in the world… Kendall Jenner is not one of them!”

Kendall julkaisi Instagram -tilillään balettikuvasarjasta ensimmäisenä kuvan, jossa hän nojaa balettitankoon kärkitossut jalassaan. Kuva sai niin paljon ilkeitä kommentteja, että Kendall poisti ne lopulta kokonaan näkyvistä. Seuraaviin Kendallin Instagramissa julkaisemiin kuvasarjan kuviin on kommentoinut kymmeniä tuhansia ihmisiä, joista moni myös puolustaa Kendallia..

"Haters gonna hate @kendalljenner !! I think you look perfect,as always,in this shoot they dont know what they are talking about!! ♥♥ ;)"

 

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

 

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Kiisteltyä videoa on katsottu YouTubessa jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Mitä mieltä sinä olet?

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com

Kevään it-laukku on pieni, pelkistetty ja helppo kantaa.

Poimimme parhaat trendilaukut kevään näytöksistä ja metsästimme niistä budjettiversiot, joiden takia ei tarvitse ryöstää pankkia. Valitse suosikkisi ja hanki omalle kukkarollesi sopiva yksilö!

Crossbody 61 e, Nasty Gal. Nasty Galin pastellilaukku on saanut inspiraationsa Chloélta (oikealla).

Dolce & Gabbanan (vasemmalla) laukussa on kantokahva ja tuplaväritys. Oranssi-ruskea laukku 39,95 e, Zara. 

Konjakinvärinen pikkulaukku 29 e, Topshop. Diorin (oikealla) laukussa on vintage-fiilistä.

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Puuttuuko kaapistasi vielä täydellinen toppatakki? Kokosimme yhteen nettikauppojen ihanimmat vaihtoehdot.

Kun suunnittelijat Stella McCartneysta Alexander McQueeniin marssittivat vuosi sitten näytöslavoilleen joukon malleja muhkeissa, tikatuissa toppatakeissa, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä. Kerrankin trendi, joka oikeasti toimii myös Suomen säässä! Jättitoppistrendissä on vain yksi sääntö: mitä isompi, sen parempi. Kopioi catwalkien tyyli ja yhdistä takkisi korkoihin, vekkihameeseen tai vaikkapa suoralahkeisiin housuihin.

Urban Outfitters, 131 e

Zara, 19,95 e

Moncler, 864 , Net-A-Porter

H&M, 99 e

 

Canada Goose, 543 e

Fila, 100 e, Asos

Zara, 59,95 e

H&M, 49,99 e

Mango, 49,99 e

Zara, 69,95 e

Stella McCartney

Stella McCartney

Balenciaga

Balenciaga

Acne

Stella McCartney

Kuvat: Valmistajat, Imaxtree

Katumuotitähdet ovat rakastuneet kiiltonahkaisiin trenssitakkeihin – ja niin myös me! Näin yhdistät hittitakin arkityyliisi.

 

Tyyli-ikoni Alexa Chung pukee kiiltonahkatakin farkkujen ja printtipaidan kaveriksi. Rock, rock!

Vastakohdat täydentävät toisiaan. Yhdistä synkkä palkkamurhaajatakki hilpeään kirjastotätityyliin.

Huppari + kiiltonahka = Yes, please! Yhdistä kaksi kuumaa trendiä ja nappaa tyylipisteet kotiin.

Balenciaga (vas.) ja suomalainen Juslin-Maunula ovat luoneet omat versionsa kiiltonahkatakista.

Kuvat: IMaxTree, valmistajat

Älä siivoa näitä trendejä pois vaatekaapistasi – ainakaan vielä! PS. Jos et vielä ottanut näitä trendejä haltuun, bongaa ne alennusmyynneistä!

1. Röyhelöt

Röyhelöt toimivat pieninä yksityiskohtina hihoissa tai runsaina röykkiöinä helmassa ja miehustassa. Enempi parempi, sanovat muotisuunnittelijat! Röyhelöitä nähtiin runsain mitoin muun muassa Alberta Ferrettin, Isabel Marantin, Giambattista Vallin ja Guccin kevätnäytöksissä.

2. Hupparit

Hupparien voittokulku ei tunnu laantuvan. Viime kaudella Vetements toi hupparit muotimielisten suosioon ja nyt myös muut suunnittelijat ovat innostuneet niistä. Anna farkuille vapaapäivä ja kokeile yhdistää huppari esimerkiksi tyllihameen pariksi!

3. Metallivärit

Uusi vuosi ja uudet kujeet, mutta metallivärit eivät suinkaan ole menneen talven lumia. Suunnittelijat kuten Mugler, Kenzo ja Saint Laurent ovat hurahtaneet metalliväreihin. Jos et ole vielä kokeillut, niin nyt tai ei koskaan!

4. Statement-hihat

Huomio hihoihin! Muotibloggaajien ja fashionistojen rakastama trendi saa jatkoaikaa myös keväälle. Näyttävät statement-hihat toimivat, kun muun asun jättää rauhalliseksi.

5. Printtipaidat

T-paita on mukava perusvaate, josta saa mielenkiintoisia asuyhdistelmiä helposti. Kokeile yhdistää printtipaita printtihameeseen Guccin tapaan. 

Kuvat: IMaxTree, valmistajat