Talven lähestyessä Pinterestissä yksi takkitrendi on noussut ylitse muiden: saitti on uutisoinut 70 % noususta kipparintakkien takkien pinnaamisessa syyskuun alkuun verrattuna.

Uutinen ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä niin Burberryn, Tommy Hilfigerin kuin Frame Deniminkin syysmallistoissa nähtiin seilorihenkeä huokuvia takkeja. Trenditietoisin valitsee tänä syksynä kapeakauluksisen, kaksirivinapitetun villakangastakin. 

 

Burberry, noin 3100 e

              

Red Valentino, noin 958,50 e, Net-A-Porter

Zara, 99,95 e

Burberry, noin 1200 e

Tommy Hilfiger, 499,95 e

Burberry

Tommy Hilfiger

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Tommy Hilfigerin ja Gigi Hadidin yhteistyömallisto huokuu ysärinostalgiaa.

Amerikkalaismerkki Tommy Hilfiger esitteli Lontoon muotiviikoilla oman syysmallistonsa lisäksi myös kolmannen Gigi Hadidin kanssa yhteistyössä tehdyn malliston. Tommynow Rockcircus -nimisessä näytöksessä tepastelivat Gigin lisäksi muun muassa huippumallit Bella Hadid, Hailey Baldwin, Joan Smalls, Sara Sampaio, Jourdan Dunn, Georgia May Jagger ja Lucky Blue Smith.

Mallistosta ei puuttunut asennetta: mallien päällä nähtiin nahkaa, huppareita, repaleisia farkkuja, ruutukuosia ja polvisukkia. Aitoa ysärityyliä siis!

Merkki kertookin tiedotteessaan, että mallistossa Gigin huoleton tyyli yhdistyy Tommyn rakkauteen rock-muusiikkia kohtaan. 

Kaksi edellistä Tommy X Gigi -mallistoa on lanseerattu New Yorkin Pier 36 -hallissa sekä Los Angelesin Venice Beachillä. Aiemmat mallistot ovat olleet täynnä seilorityylisiä vivahteita ja sporttisuutta, joten kolmas yhteistyömallisto yllätti virkistävällä tavalla. 

Tommy Hilfiger paljasti elokuussa, että supersuosittu  Tommy x Gigi -mallisto jatkuu vielä ainakin vuoden. Luvassa on siis syysmalliston lisäksi vielä kevätmallisto. 

- Gigi tuo muotiteollisuuteen uutta voimaa, Tommy kehui Gigiä tulolloin Voguelle.

Tommy x Gigi malliston tuotteet ovat myynnissä nyt. 

Tässä suosikkimme mallistosta!

Nahkahousut, 699 e


Hupullinen mekko, 179 e

Mokkanilkkurit, 195 e


Oversize-toppatakki, 479 e


Biker-takki, 799 e


Paljeteilla koristeltu neule, 690 e

Kuvat: Tommy Hilfiger

Topshop Uniquen mallisto on kiinnostavampi (ja edullisempi) kuin koskaan aikaisemmin.

Topshop Unique -malliston esittely oli tänäkin vuonna julkkiksia vilisevä spektaakkeli – Lontoon muotiviikkojen yhteydessä toteutetun näytöksen eturivissä istuivat muun muassa Kate Moss, Olivia Palermo ja Edward Enninful.

Kuten myös viime vuonna, merkki noudatti jälleen see now, buy now -taktiikkaa. Iso osa näytöksissä esitellyistä vaatteista tulee siis myyntiin saman tien. Sen lisäksi, että valtaosa vaatteista on saatavilla heti, on niiden hinnat myös edullisempia kuin aikaisemmin. Siinä missä vielä viime vuonna monet Topshop Uniquen näytöksessä esitellyt vaateet maksoivat lähes kahdeksansataa euroa, nyt malliston kallein tuote on neljänsadan euron paikkeilla. Edullisimmat tuotteet irtoavat neljänkympin hintaan. 

- Mallisto on saanut inspiraationsa Lontoon Sohon kuplivasta menneisyydestä ja sen underground-yöelämästä. Vaatteet muistuttavat kirkkaista valoista ja suurkaupungin tunnelmasta – ajasta ennen Instagramia, kun ihmiset uskalsivat antaa mennä ja olla omia itsejään, kuvailee Topshopin stylisti Beth Fenton.

- Rakastan erityisesti sporttivaikutteiden yhdistämistä ylellisiin materiaaleihin ja diskofiilikseen. On mieletöntä, miten hyvin niiden kontrastit toimivat yhdessä. Mikään ei saa tuntua väkinäiseltä. 

Katso näytöskuvat alta!

Villakangastakki, 225,00 e, Topshop Unique

Tekoturkistakki, 140,00 e, Topshop Unique

Mekko, 260 e, Topshop Unique

Villapaita, 117 e, Topshop Unique

Neule, 89 e, Topshop Unique


 

Farkkutakki, 80 e, Topshop Unique


Samettibleiseri, 130 e, Topshop Unique


Nilkkurit, 130 e, Topshop Unique


Tekoturkistakki, 210 e, Topshop Unique

Loput myyntiin tulleet tuotteet näet täältä.

Katso myös:

Näistä julkkisten suunnittelemista vaate- ja asustemallistoista puhutaan nyt – neljä kiinnostavinta

Kirkkaita värejä ja ihania kuoseja – Kööpenhaminan muotiviikkojen inspiroivimmat katutyylit

Gucci, Fendi, Dior, Louis Vuitton ja moni muu kertovat kieltävänsä liian laihat mallit näytöksissään ja mainoksissaan