Summer Heat starttasi. Cosmo oli mukana bileissä metsästämässä illan makeimpia tyylejä.

 

Lauantaina 14.6 vietettiin toista päivää Summer Heat -bileiden avajaisia Helsingin Wanhalla. Cosmon Commynity Manager Susanna oli bileissä metsästämässä illan parhaita tyylejä. Tyylikkäimmät pääsevät jonon ohi suoraan sisälle! Cosmo on paikan päällä bongaamassa bileiden parhaita tyylejä myös jatkossa. Nähdään siellä!

Jessi:

1. Tänään puin päälleni.. piristävän asun, joka erottuu joukosta.

2. Tänä kesänä aion.. nauttia kesästä täysillä!

 
Laura:


1. Tänään puin päälleni.. sinisen mekon, joka on tuliaisia parin viikon takaiselta Barcelonan matkaltani.

2. Tänä kesänä aion.. pääasiassa pitää hauskaa!

 

 

Aada

1.Tänään puin päälleni.. Carlingsin kimonon (vai mikä tämä nyt on?) ja Bik bokin housut.

2. Tänä kesänä aion.. olla tekemättä liikaa töitä.

 


 

Linda ja Matilda

Linda:

1. Tänään puin päälleni.. valkoisen sortsipuvun, jonka olen ostanut Amerikasta.

2. Tänä kesänä aion.. tehdä kaiken bucket-listaltani, ennen kuin täytän 20 vuotta.


Matilda:


1.Tänään puin päälleni..myös sortsipuvun, joka on Zarasta.


2. Tänä kesänä aion.. rentoutua, matkustella ja juhlia heti pääsykokeiden jälkeen.

 

 

Sanni ja Sara

Sanni

1.Tänään puin päälleni.. kukkaisen paidan ja lempparinahkatakkini. Takki on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!

2. Tänä kesänä aion.. pukeutua kukkamekkoihin!

 

Sara

1. Tänään puin päälleni.. asun, joka on suoraan kolmen viikon takaiselta Berliinin shoppailureissultani.

2. Tänä kesänä aion.. pukeutua rennosti ja pitää paljon hauskaa ystävieni kanssa.

 


 

Laura

1. Tänään puin päälleni.. Vero Modan valkoisen mekon.

2. Tänä kesänä aion.. tavata uusia ihmisä ja löytää itseni.

 

 

Toni ja Henri

Toni

1.Tänään puin päälleni.. erityiskenkäni: Vans sneakit. Näitä ei saa Suomesta!

2. Tänä kesänä aion.. pitää hauskaa, eli juhlia, juhlia ja juhlia!

 

Henri

1. Tänään puin päälleni.. perustyylikkään asun, mutta en mitään erityistä.

2. Tänä kesänä aion.. pysyä sinkkuna!

Sarah Jessica Parker, 51, on yhdistänyt voimansa lontoolaisen korusuunnittelija Kat Florencen kanssa, lopputuloksena Flawless Diamonds Collection -nimeä kantava timanttikorumallisto. Kaikki mallistossa käytetyt timantit kuuluvat niin kutsuttuun D-laatuluokkaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin harvinaisia ja poikkeuksellisen puhtaita.

Näyttelijä nähdään myös kampanjan mainoksissa legendaarisen muotikuvaaja Peter Lindberghin kuvaamana.

Ja kuten arvata saattaa, SJP:n timantit eivät vaihda omistajaa edullisesti: halvimmillaan malliston tuotteisiin pääsee käsiksi 1500 eurolla.  Women's Wear Dailyn mukaan myytyjen korujen hinnasta kymmenen prosenttia päättyy Sarah Jessican pussiin.  

Kolmannen Sinkkuelämää-leffan tekemisestä on vellonut sitkeitä huhuja jo pitkään, mutta hyviä uutisia odotellessa me olemme saaneet apua SJP-ikäväämme HBO:n Divorce-uutuussarjasta. Sarjassa Sarah Jessican roolihahmo Frances kaipaa elämältään jotain uutta ja haluaa päättää pitkän avioliittonsa. Francesin miestä näyttelee Thomas Haden Church, ja sarjassa nähdään myös Molly ShannonTalia Balsam ja Tracy Letts.

 

Minihame on jälleen pinnalla: esimerkiksi Balmainin, Rachel Zoen ja Alexander Wangin syysnäytöksissä nähtiin ekstralyhyitä helmoja. Erityisesti yksi minari näyttää löytäneensä tiensä monien muotibloggaajien sydämiin, eikä syyttä. Mangon kohtuuhintainen hame on tyylikäs ja muuntautumiskykyinen. Fashion Me Now -blogin Lucy Williams on yhdistänyt omansa printtipaitaan ja oversize-takkiin. Bloggaaja Lisa Hahnbück puolestaan poseeraa Instagram-kuvassaan lookissa, jossa mihihame on yhdistetty kekseliäästi siroihin kenkiin ja Justin Bieberin Purpose World Tour -huppariin.  

Katso inspiraatiota alta!

Lucy Williams

Lisa Hahnbück

Jennifer Ghiam

Minihame, 35,99 e, Mango

Kuvat: Instagram, Mango

 

Lyhenevä helma viestii yhteiskunnallisista muutoksista.

Minihame on epäilemättä garderobimme kiistanalaisin vaatekappale. Vaikka arkeologisten löytöjen perusteella hameiden helmat olivat lyhyitä jo 5400–4700 eaa., minihameen katsotaan kuitenkin syntyneen vasta vuonna 1964, kiitos lontoolaisen Mary Quantin. Muotisuunnittelijan inspiraatiolähteinä olivat erinäiset nuorisoliikkeet sekä ehkäisypillerin lanseerauksen ansiosta syntyneet sosiaaliset muutokset, jotka vaikuttivat erityisesti naisten elämään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet trendin puolestapuhujia. Kärkijoukoissa oli muun muassa muodin kuningatar Coco Chanel, joka ilmaisi avoimesti inhonsa minihameita kohtaan. Lyhyet helmat olivat jopa kiellettyjä Hollannissa muutaman kuukauden ajan vuonna 1968. 1970-luvulla mini alkoi kuitenkin vakiinnuttaa asemaansa vaatekaapeissa ja populäärikulttuurissa. Punk-stara Debbie Harry kohahdutti rokkaamalla lavalla lyhyessä nahkahameessa vuonna 1974, ja Julia Roberts keimaili vuonna 1990 valmistuneessa Pretty Woman -elokuvassa minimekossa ja reiteen asti yltävissä bootseissa. Samainen tyyli nähtiin tänä vuonna Balmainin syysnäytöksessä, kun lyhyet korsettimaiset hameet paritettiin korkeiden mokkasaappaiden kanssa.

Nahkahame vetoketjulla, 39,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: MVPhotos, valmistajat

Espanjalainen vaateketju Massimo Dutti on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Ensimmäinen liike avattiin tänään Helsingin Aleksanterinkadulle. Massimo Dutti tarjoaa kattavan valikoiman ylellisen tuntuisia, klassisia vaatteita kohtuuhinnalla. Uudessa 335 neliön myymälässä on sekä naisten- että miestenosastot.

Massimo Dutti on osa Inditex Group -vaatejättiä, johon kuuluvat myös muun mussa Zara, Bull & Bear ja Bershka. Alla suosikkilöytömme!


Villakangastakki, 249 e, Massimo Dutti

Hihaton pooloneule, 59,95 e, Massimo Dutti

Nahkahame, 165 e, Massimo Dutti

Liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, Helsinki.

Kuvat: Massimo Dutti