32-vuotias muotivaikuttaja Alexa Chung on lyöttäytynyt yhteen yllättävän brändin kanssa: Alexa on amerikkalaismerkki Uggin uusimman kampanjan luova johtaja. Tuore kampanja mainostaa uutta Classic 2.0 -kenkää. 

- Tykkään käyttää Uggeja kotonani joka päivä. New Yorkissa ne myös kuuluvat päivittäiseen univormuuni farkkujen ja tummansinisen neuleen kanssa, Alexa hehkutti Voguelle.

Kampanjaa ovat olleet tekemässä myös newyorkilaisvalokuvaaja Ben Rayner ja stylisti Stella Greenspan. Ugg-brändi on perinteisesti yhdistetty ulkoiluun ja rentouteen, mutta uuden kampanjan tavoite on selkeästi liittää mielikuvat ennemminkin menestyviin kaupunkilaisnaisiin. 

Kampanjan malleiksi Alexa onkin valinnut joukon omia, luovia ystäviään, kuten näyttelijä Coco Baudellen ja runoilija Cleo Waden. Kampanja on kuvattu heidän kodeissaan.

- Minulla on paljon East Villagessa asuvia ystäviä, joita pidän kiinnostavina: vahvoja ja itsenäisiä naisia, joiden asunnot kuvastavat heidän persoonallisuuttaan. 

Alexa hehkuttaakin Uggeissa juuri niiden käytännöllisyyttä – kuka muka voi oikeasti kävellä stiletoissa yhtä korttelia pidempää matkaa? Hän kertoo vannovansa mukavuuden nimiin ja haluavansa käyttää aamusta iltaan samoja kenkiä varsinkin, kun valtava vaatehuone on monelle suurkaupungissa asuvalle kaukainen haave. 

- New Yorkissa ihan kaikki asuvat pienissä asunnoissa. Omastani olen tehnyt käytännössä ison vaatekaapin, hän nauraa. 

Meidän Uggimme ovat lojuneet käyttämättöminä kellariin varastoituina jo vuosia, mutta jos kerran Alexa Chungkin käyttää niitä, ehkä mekin voimme taas aloittaa...

Ugg Classic Mini 2.0, 179 eKuvat: MVPhotos, Valmistajat
Lähteert: Vogue, The Zoe Report

Chanel esitteli parasta osaamistaan Pariisin Ritzissä. 

Pariisin uusittu Ritz-hotelli täyttyi alkuviikosta tutuilla kasvoilla, kun Karl Lagerfeld esitteli Chanelin ateljeen ainutlaatuista käsityöosaamista kerran vuodessa järjestettävässä, haute couture -luomuksia esittelevässä Métiers d'Art-näytöksessä.

Ensi syksyn muotia esitteli nimekäs joukko malleja, sillä mukana olivat niin Lily-Rose DeppCara Delevingne kuin Sofia Richiekin

Myös näytöksen kampauksista vastannut Sam McKnight oli tehnyt vakuuttavaa työtä luoden malleille kampaukset ylelliseen 1930-luvun tyyliin. Hiukset olivat koristeltu kukilla, silkkinauhoilla ja helmikoristeilla. 

- Mielestäni modernein tapa käyttää hiuskoristeita on yhdistää ne rentoon kampaukseen, Sam kertoi britti-Voguelle.

Näytöksen teema oli tänävuonna elegantti "Paris Cosmopolite". Karl Lagerfelt kertoi inspiroituneensa asuista, joita naiset käyttivät 1920- ja 30-luvuilla illallistaessaan Ritzissä hotellin parhaina vuosina aikana, jolloin Coco Chanel, F. Scott Fitzgerald ja Ernest Hemingway olivat vakioasiakkaita.

- Se tarkoittaa Pariisia parhaimmillaan: Gabrielle Chanelia, Ritz-hotellia, Bar Hemingwayta. Sitä Pariisia, jonka kaikki haluaisivat takaisin, Karl Lagerfeld kuvaili Women's Wear Dailylle. 

Kuvat: MVPhotos

 

 

 

Yllättäviä värejä ja dramaattisia leikkauksia. Tässä suosikkejamme!

Vuoden pakolaisnaiseksi valittu Rita Kostama säkenöi Jukka Rintalan suunnittelemassa puvussa. Laahus jäi tosin jumiin puolison kengän alle, mutta mitäpä pienistä!

 

Esikoistaan odottava kansanedustaja näytti upealta Teemu Muurimäen paljettiasussa. Kihlattunsa, lentäjä Niko Ahon Jaana tapasi samoissa juhlissa vuonna 2007.

Madventures-Tunnan vaimo Jenni Milonoff ihastutti boheemilla lookillaan. Kauniit korut ovat Oaklandin elektrojuhlien tulipalossa viikonloppuna menehtyneen Hanna Rouxin käsialaa.

Lontoossa ATP-finaaliturnauksen nelinpelimestaruuden voittaneen tennispelaaja Henri Kontisen tyttöystävä, malli Emilia Saksman kantoi dramaattisen pukunsa kauniisti. 

Anne-Mari Pahkalan kansanedustaja Sofia Vikmanille suunnittelema luonnonvalkoinen puku kuului illan hehkutetuimpiin. 

Futispelaaja Sami Hyypiän Susanna-vaimolla oli päällään Teemu Muurimäen iltapuku. 

Pikajuoksija Nooralotta Neziri edusti Katri Niskasen asussa. Korvissa oli 87 000 euron arvoiset korut - näiden kanssa pitää olla tarkkana jatkoilla!

Kuvat: All Over Press

Hillary Clintonin luottovaate juhlii tänä vuonna 50-vuotissyntymäpäiväänsä

Vaikka aikansa tähdet Marlene Dietrich ja Katharine Hepburn haastoivat naisten pukeutumisen sääntöjä pukeutumalla housupukuun jo 1940-luvulla, siitä tuli muodikas vasta vuonna 1966. Ranskalaissuunnittelija Yves Saint Laurent mullisti silloin lopullisesti naisten vaatekaapit Le Smoking -puvullaan. Trendiä ei kuitenkaan hyväksytty heti, sillä vielä kaksi vuotta myöhemmin seurapiirihenkilö Nan Kempneriltä evättiin pääsy ravintolaan asunsa takia. Se ei silti pysäyttänyt häntä, vaan Kempner riisui housunsa ja pyyhälsi sisälle pelkkä puvuntakki yllään. Housupuku liitetäänkin usein tasa-arvoon, valtaan ja jopa kapinallisuuteen.

Naispoliitikot Hillary Clintonista Jutta Urpilaiseen ovat jo vuosien ajan luottaneet housupukuihin, ja Madonnakin keimaili Vogue-musiikkivideollaan tummassa puvussa ja rintaliiveissä. Ajan myötä puvusta on tullut klassikko Saint Laurentin mallistoissa, ja joka vuosi muotitalo esittelee päivitetyn versionsa. Vain kangas on pysynyt samana 30 vuoden ajan. Tämän syksyn hittiversio on kuitenkin samettinen, kiitos Lanvinin ja Emporio Armanin. 

Samettibleiseri vyöllä, Mango, 69,99 e

Samettihousut, Mango, 49,99 e

Emma Watson

Kuvat: MVPhotos, Valmistajat

Muotivaikuttaja Alexa Chung, 33, näytää löytäneen uudet luottokenkänsä Zarasta. Punaiset, palkkikorkoiset kengät ovat vilisseet Alexasta napatuissa paparazzikuvissa säännöllisin väliajoin jo usean kuukauden ajan. 

Heinäkussa New Yorkissa bongattu Alexa yhdisti Zara-kenkänsä denim-asuun.

Punaiset kengät toimivat erinomaisesti myös juhlalookissa.

Alexan on löytänyt suosikkikenkänsä Zaran TRF-osastolta. Valitettavasti punaista versiota näistä Mary Jane -kengistä ei enää vähään aikaan ole ollut saatavilla, mutta nyt Zara tarjoaa Woman Studio -mallistossa samaa mallia mustana versiona. Täydellistä! 

Kengät, Zara, 15,95 e

Yhdistä kengät ylellisen tuntuiseen samettimekkoon. Zara, 29,95 e. 

Kuvat: MVPhotos, Zara