Ehkä tämä on seuraava it-laukku.

Pariisin muotiviikkojen viimeisenä päivänä esiteltiin odotettu Louis Vuittonin kevä-kesä 2017 -mallisto. Lavalla nähtiin myös laukkuja, mutta monet mallit pitelivät käsissään luksukkaita iPhone-suojia. Pääsuunnittelija Nicolas Ghesquiere oli nimittäin kehittänyt vuonna 2014 muotitalolle suunnittelemastaan Petite Malle -hittilaukusta miniversion puhelimia varten. Monogrammikuosin lisäksi minilaukkuja nähtiin muun muassa kultaisina, mustavalkoisina ja sinisinä. Pakko saada!

 

 

Louis Vuittonin Petit Malle -laukku, noin 4800, euroa

Tänään päättyvillä Milanon muotiviikoilla esitellään ensi syksyn muotia. Näytösvieraiden tyylit tarjoavat kuitenkin loistavaa inspiraatiota kevätpukeutumiseen ja inspiroivat näyttävillä printeillään, voimakkailla väreillään ja leikkisillä yksityiskohdillaan.

 

1. Paras tapa säilyttää villapaidat on viikata ne ilmavasti hyllylle tai vaatekaapin koriin. Näin ne säilyttävät muotonsa vuosia.

2. Jos haluat riiputtaa neuletta hengarissa, osta leveäolkainen ja kumipäällysteinen henkari. Näin paita ei veny. Painavat neuleet saattavat tosin kärsiä tästäkin säilytyksestä.

3. Muista sujauttaa paitojen väliin punaseetripalasia. Jos taloyhtiöön tulee joskus ötökkäongelma, punaseetri pitää öttiäiset erossa lempineuleista.

4. Villapaita pestään käsin kevyesti painellen. Puristelu ja hankaus venyttävät ja huovuttavat paidan pilalle.

5. Levitä pesun jälkeen kylpyhuoneen lattialle puhdas pyyhe ja rullaa neule kevyesti sen sisään. Painele ja levitä neule kuivumaan ilmavalle tasolle.

6. Jos käytät pesukoneen villapesuohjelmaa, muista sujauttaa neule pesupussiin ja jättää linkous välistä.

Katso myös:

H&M julkaisee malliston, joka on tehty yhteistyössä Zara Larssonin kanssa

Haluatko myydä merkkivaatteitasi? Kohta voit viedä ne keräyspisteeseen, joka tekee kaiken puolestasi

Maaliskuun Cosmo on täällä! Tässä parhaat sitaatit

Kuva: Piia Arnould

Nännilävistys on nyt suuremmassa suosiossa kuin koskaan aikaisemmin. Mutta miksi?

Vähän aikaa sitten pohdimme, miksi monet naiset ovat unohtaneet rintaliivit kokonaan ja testasimme itsekin, miltä tuntuu elää viikko ilman rintsikoita. Liivittömyyden seurauksena myös nännilävistysten suosio on kasvanut, sillä kukapa ei haluaisi koristaa vapautuneita rintojaan. Myös julkkisten, kuten Jenner-siskoksien, Rihannan ja Bella Hadidin, häpeilemätön ylpeys rintojensa lävistämisestä on innostanut naisia koettelemaan omaa kipukynnystään ja istumaan lävistäjän tuoliin. Lävistyksen sanotaan myös lisäävän seksuaalista mielihyvää, kuuluvathan nännit kehon herkimpiin alueisiin.

- Rinnoista saa nykyään puhua vapaammin – on tissipäivä, Free the Nipple -liike ja monta muuta kampanjaa, jotka ovat levinneet erityisesti somessa. Saman liikehdinnän myötä nännikoruista on tullut hyväksyttävämpää valtavirtaa ja ne ovat siirtyneet pienen piirin kapinahenkisistä koruista salonkikelpoisiksi fashion statementeiksi, sanoo lävistyskoruverkkokauppa Savannin Soile Seoudi.

Lävistykset eivät ole mikään uusi juttu – niitä on tehty jo suunnilleen viidentuhannen vuoden ajan. Nännikorujen yleistyminen kuitenkin alkoi 1300-luvulla, kun naisten mekkojen kaula-aukot muuttuivat sangen antaviksi ja parhaimmillaan (tai pahimmillaan) paljastivat rinnat kokonaan. Tämän muotivillityksen myötä nännejä alettiin koristaa kultaketjuin. Pikakelaus 1900-luvulle, ja nännikorutrendi elpyi erityisesti rokkareiden, kuten Axl Rosen ja Lenny Kravitzin, näyttämän esimerkin seurauksena.

Nyt trendi näyttää olevan nousussa ennen kaikkea naisten keskuudessa, kertoo Jenna Annika, The Duck’s Tattoo & Piercing –liikkeen omistaja. 

- Tyypillinen nänniläväriasiakas on parikymppinen, nuori nainen. Usein niitä tullaan porukassa ottamaan.

Lontoolainen, Chanelilla työskentelevä 23-vuotias Manny Chadha lävisti toisen nänneistään kuukausi sitten.

- Olin nähnyt julkkisten pitävän nännikoruja ja minusta tuntui, että lävistys voisi saada minunkin pienet rintani näyttämään kiinnostavammilta, hän kertoo.

Mannyn lävistyskokemusta helpotti spontaani päätöksenteko.

- Nännin lävistäminen sattui todella paljon, mutta onneksi intensiivinen kipu kesti vain viisi sekuntia. Sen jälkeen rintani tuntui vain aralta. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. 

Nännilävistyksen jälkihoidosta kannattaa pitää huolta, sillä tulehdusriski on olemassa. Lävistystä puhdistetaan muutaman viikon ajan suolaliuoksella tai vaihtoehtoisesti piilolinsseille tarkoitetulla nesteellä.

Suosion nousun myötä nännikoruvalikoima on kasvanut, ja malleissa on huomioitu aiempaa enemmän myös naisten kiinnostus lävistystä kohtaan. Soile Seoudi kertoo, että suosituin malli on edelleen yksinkertainen barbell-malli, eli simppeli, suora tappi.

- Nykyään nännikorut ovat kuitenkin koristeellisia, kimaltavia ja näyttäviä. Nännikoru ei ole enää kantajansa intiimi salaisuus, vaan koru saa näkyä kunnolla puseron alta.

Kendall Jenner avautui taannoin Kendall-sovelluksessaan osuvasti omasta korustaan.

- Nännikoru on jotenkin vähätelty, mutta todella seksikäs.

 Ja senpä takia kaikki haluavat nyt oman pienen salaisuutensa – jota ei tarvitse enää edes piilotella.

Kylie Jenner

Rihanna

Katso myös:

Tämä Skam-sarjasta tuttu sovellus paljastaa naapuriesi salaiset pohdinnat

Katy Perry on palannut! Katso uusi musiikkivideo

13-vuotias amerikkalaistyttö inspiroitui Hillary Clintonin puheesta ja teki siitä laulun

Kuvat: MVPhotos, Instagram

Tämän vuoden Oscar-gaalan upeimmat vieraat luottivat vanhan ajan Hollywood-glamouriin. Suosituimmat värit olivat kulta, hopea ja valkoinen. 

Jessica Biel säkenöi Kaufman Francon veistosmaisessa puvussa. “Se hipoo täydellisyyttä,” intoili puoliso Justin Timberlake. Samaa mieltä! Kokonaisuuden viimeisteli Tiffany & Co:n näyttävä kaulakoru.

    

Kuten odotimmekin, myös Emma Stone kuului illan kirkkaimpiin tähtiin vanhaa Hollywood-glamouria huokuvassa Givenchyn asussaan. Emma nappasti ansaitusti parhaan naispääosan Oscarin roolistaan La La Land -leffassa. Elokuva palkittiin yhteensä kuudella Oscarilla, mutta parhaan elokuvan pysti meni lopulta Moonlight-draamalle. 

Viime vuoden Oscareissa parhaan naispääosan palkinnon Room-jännäristä voittanut Brie Larson oli valinnut ylleen Oscar de la Rentaa. Brie oli tänä vuonna mukana jakamassa palkintoja muiden viime vuoden voittajien, kuten Leonardo DiCaprion ja Alicia Vikanderin, kanssa. 

20-vuotias Hailee Steinfeld hehkui Pariisin muotiviikkojen catwalkillakin nähdyssä, superromanttisessa Ralph & Russon iltapuvussa. 

Olivia Culpon Marchesan puku oli täynnä Stella Artois -olutmerkin vanhoista juomalaseista valmistettuja lasihelmiä. Vau! Asuvalinnallaan Olivia halusi muistuttaa ihmisiä auttamaan erityisesti kehitysmaissa vailla puhdasta juomavettä eläviä naisia lahjoittamalla rahaa hyväntekeväisyyteen. 

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

New Yorkin muotiviikkojen viisi tärkeintä trendiä

Vetementsin perustajat: "Louis Vuitton ei ole luksusbrändi"

H&M julkaisee malliston, joka on tehty yhteistyössä Zara Larssonin kanssa