Espanjalainen vaateketju Massimo Dutti on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Ensimmäinen liike avattiin tänään Helsingin Aleksanterinkadulle. Massimo Dutti tarjoaa kattavan valikoiman ylellisen tuntuisia, klassisia vaatteita kohtuuhinnalla. Uudessa 335 neliön myymälässä on sekä naisten- että miestenosastot.

Massimo Dutti on osa Inditex Group -vaatejättiä, johon kuuluvat myös muun mussa Zara, Bull & Bear ja Bershka. Alla suosikkilöytömme!


Villakangastakki, 249 e, Massimo Dutti

Hihaton pooloneule, 59,95 e, Massimo Dutti

Nahkahame, 165 e, Massimo Dutti

Liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, Helsinki.

Kuvat: Massimo Dutti

Hillary Clintonin luottovaate juhlii tänä vuonna 50-vuotissyntymäpäiväänsä

Vaikka aikansa tähdet Marlene Dietrich ja Katharine Hepburn haastoivat naisten pukeutumisen sääntöjä pukeutumalla housupukuun jo 1940-luvulla, siitä tuli muodikas vasta vuonna 1966. Ranskalaissuunnittelija Yves Saint Laurent mullisti silloin lopullisesti naisten vaatekaapit Le Smoking -puvullaan. Trendiä ei kuitenkaan hyväksytty heti, sillä vielä kaksi vuotta myöhemmin seurapiirihenkilö Nan Kempneriltä evättiin pääsy ravintolaan asunsa takia. Se ei silti pysäyttänyt häntä, vaan Kempner riisui housunsa ja pyyhälsi sisälle pelkkä puvuntakki yllään. Housupuku liitetäänkin usein tasa-arvoon, valtaan ja jopa kapinallisuuteen.

Naispoliitikot Hillary Clintonista Jutta Urpilaiseen ovat jo vuosien ajan luottaneet housupukuihin, ja Madonnakin keimaili Vogue-musiikkivideollaan tummassa puvussa ja rintaliiveissä. Ajan myötä puvusta on tullut klassikko Saint Laurentin mallistoissa, ja joka vuosi muotitalo esittelee päivitetyn versionsa. Vain kangas on pysynyt samana 30 vuoden ajan. Tämän syksyn hittiversio on kuitenkin samettinen, kiitos Lanvinin ja Emporio Armanin. 

Samettibleiseri vyöllä, Mango, 69,99 e

Samettihousut, Mango, 49,99 e

Emma Watson

Kuvat: MVPhotos, Valmistajat

Muotivaikuttaja Alexa Chung, 33, näytää löytäneen uudet luottokenkänsä Zarasta. Punaiset, palkkikorkoiset kengät ovat vilisseet Alexasta napatuissa paparazzikuvissa säännöllisin väliajoin jo usean kuukauden ajan. 

Heinäkussa New Yorkissa bongattu Alexa yhdisti Zara-kenkänsä denim-asuun.

Punaiset kengät toimivat erinomaisesti myös juhlalookissa.

Alexan on löytänyt suosikkikenkänsä Zaran TRF-osastolta. Valitettavasti punaista versiota näistä Mary Jane -kengistä ei enää vähään aikaan ole ollut saatavilla, mutta nyt Zara tarjoaa Woman Studio -mallistossa samaa mallia mustana versiona. Täydellistä! 

Kengät, Zara, 15,95 e

Yhdistä kengät ylellisen tuntuiseen samettimekkoon. Zara, 29,95 e. 

Kuvat: MVPhotos, Zara

Tunnettu leffaohjaaja Wes Anderson ohjasi H&M:lle Come Together -nimisen lyhytleffan.

H&M:n julkaisema Come Together -lyhytleffa kertoo jouluisesta junamatkasta halki talvisen maiseman – ja esittelee tietysti merkin uutuustuotteita. Sen on on ohjannut värikkäistä elokuvistaan ja hahmoistaan tunnettu käsikirjoittaja-ohjaaja Wes Anderson, 47, jonka käsialaa ovat myös muun muassa elokuvat The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom ja Darjeeling Limited. Pääosassa nähdään Oscar-palkittu Adrien Brody, 43, joka kuuluu Wesin luottonäyttelijöihin. 

Sympaattisessa lyhytelokuvassa matkustajat yrittävät päästä jouluksi kotiin perheidensä luo, mutta luminen sää aiheuttaa yllättäviä muutoksia suunnitelmiin. Lyhytelokuva mainostaa H&M:n juhlakauden mallistoa, jonka vaatteita nähdään myös näyttelijöiden päällä.

-Talvinen junamatka Wes Andersonin ohjaamana on täydellinen ympäristö H&M:n juhlakauden mallistolle, joka on täynnä rentoa eleganssia. Avainasemassa on rentouden yhdistäminen tilanteeseen kuin tilanteeseen kuvaten juhlakauden tunnelmaa sekä juhliin laittautumisessa että mukavassa yhdessäolossa rakkaiden kanssa, kuvailee H&M:N luova johtaja Pernilla Wohlfahrt.

 
 
Beige samettihame 39,99 e, H&M
Viininpunainen neulepusero, 29,99 e, H&M
Satiininauhaiset joggersit, 29,99 e, H&M
 
Kuvat: H&M

 

Ruusukulta on jo pitkään ollut metalliväreistä ajankohtaisin. Ensin se valtasi iPhonemme, sitten läppärimme ja nyt myös treenivaatteemme.

Amerikkalainen fitnessvaatemerrki Bandier on yhdistänyt voimansa Niken kanssa ja luonut ihanan, ruusukullasta inspiroituneen malliston. Eksklusiivinen mallisto sisältää muun muassa kuudet erilaiset kengät sekä sporttiliivejä, urheilutoppeja ja trikoita. Mallisto on kokonaisuudessaan myytävänä ainoastaan Bandierin liikkeissä Yhdysvalloissa, mutta onneksi osa tuotteista on saatavilla myös Niken nettikaupassa. 

Luksukas fitnessbrändi Bandier sai alkunsa vuonna 2014, kun musiikkialalla työskennellyt Jennifer Bandier, 47, sai idean avata ylellisä treenivaatteita myyvän liikkeen Hamptonsiin. Liikkeestä tuli supersuosittu, ja kahden vuoden aikana myymälöitä yhteensä viisi ympäri Yhdysvaltoja. Suosituin niistä sijaitsee New Yorkin Flatiron Districtilla. Muun muassa Kim Kardashian, Olivia Culpo ja Liv Tyler ovat brändin vannoutuneita faneja. Bandier on löytänyt paikkansa myös sosiaalisessa mediassa, ja tehnyt yhteistyötä muun muassa A Bikini A Day -bloggaajien Natasha Oakleyn ja Devin Brugmanin kanssa. 

- Monet nuoret työskentelevät nykyään freelancerina ja haluavat matkustella paljon. He haluavat vaatteita, jotka sopivat liikkuvaiseen elämäntyyliin — tyylikkyydestä tinkimättä, Jennifer Bandier on kuvaillut Refinery29:lle. 

- Bandier on kasvanut lifestyle-brändiksi, ja asiakkaat saattavat viettää myymälöissämme pitkiäkin aikoja. Tarjoamme New Yorkin lippulaivamyymälämme tiloissa myös 25 erilaista ryhmäliikuntatuntia viikossa. 

Trikoot, 50 e, Nike

Urheiluliivit, Nike, 39 e

Ruusukullan väriset Nike Air Maxit ovat tulossa myyntiin pian, 143 e

Natasha ja Devin Bandierin #FitSpo -kampanjassa. 

Kuvat: Bandier, Nike