Lily-Rose Depp

Kuuluisan ranskattaren Vanessa Paradisin ja näyttelijä Johnny Deppin tytär Lily-Rose Depp on yksi seuratuimmista näyttelijä- ja mallilupauksista. 17-vuotias Lily-Rose on jo nyt ranskalaistyylin inspiraationlähde lähes kahdelle miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

 

#ladanseuse

Kuva, jonka Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) julkaisi

Rouje

Ranskalaisen it-tytön Jeanne Damasin perustama muotimerkki Rouje ja sen Instagram-tili inspiroivat trendikkääseen ja mukavaan pariisilaiseen pukeutumiseen.

 

Laura dress back in stock in july ❤️ rg @elysetaylor

Kuva, jonka Rouje Paris par Jeanne Damas (@rouje) julkaisi

Jane Birkin

Tyylimuusa, näyttelijä ja laulaja Jane Birkin ei voinut nuoruudessaan instata omia asukuviaan. Onneksi janebirkindaily-fanitili korjaa vääryyden ja postaa kuvia Janesta ja tämän unohtumattomasta tyylistä menneiltä vuosikymmeniltä.

 

Jane and Serge photographed by Andrew Birkin.

Kuva, jonka Fanpage (@janebirkindaily) julkaisi

Juergen Teller

Juergen Teller on 52-vuotias saksalainen taiteilija ja valokuvaaja, jonka Insta-tili täyttyy miehen ottamista sadoista muotikuvista. Puhtaiden muotikuvien lisäksi malleista, näyttelijöistä ja muista kuuluisuuksista otetut kuvat ovat ainutlaatuisia ja Juergenin tyylille uskollisia.

 

@juergentellerfashionpage

Kuva, jonka @juergentellerpage julkaisi

70's babes

Tämä Instagram-tili vastaa täydellisesti vallitsevaan 70-lukuvillitykseen. Tilillä julkaistaan nimensä mukaisesti kuvia 1970-luvun ihanimmista ja tyylikkäimmistä naisista, joten asuinspis on taattu.

 

@gloriasteinem

Kuva, jonka @70sbabes julkaisi

Chloë Sevigny

Näyttelijä, malli ja muotisuunnittelija Chloë Sevignyn Instagram-tili näyttää tyylitaiturin omalta inspiraatioseinältä. Chloën kuvat eivät näytä noudattavan minkäänlaista kaavaa, vaan hän postaa tililleen kuvia laidasta laitaan. Tämä tili jos mikä on päivittäisen inspiroitumisen paikka.

The Row

Suunnittelijakaksosten Mary-Kate ja Ashley Olsenin muotimerkin The Row'n Instagram-tili yhdistelee kuvissaan merkin luksusvaatteita, asusteyksityiskohtia, sisustustavaroita ja selkeää arkkitehtuuria. Tili on kokonaisuudessaan harmonisen kaunista katseltavaa.

 

@barneysny

Kuva, jonka THE ROW (@therow) julkaisi

Lue myös:

Tämä klassikkopaita on tulevan kesän must

Tässä ovat seuraavan sukupolven supermallit, joita kannattaa seurata

Julkkisten parhaat asut Cannesin filmifestareilta

Pääkuva Instagram @lilyrose_depp

Alkuperäinen juttu: Who What Wear

Sarah Jessica Parker, 51, on yhdistänyt voimansa lontoolaisen korusuunnittelija Kat Florencen kanssa, lopputuloksena Flawless Diamonds Collection -nimeä kantava timanttikorumallisto. Kaikki mallistossa käytetyt timantit kuuluvat niin kutsuttuun D-laatuluokkaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin harvinaisia ja poikkeuksellisen puhtaita.

Näyttelijä nähdään myös kampanjan mainoksissa legendaarisen muotikuvaaja Peter Lindberghin kuvaamana.

Ja kuten arvata saattaa, SJP:n timantit eivät vaihda omistajaa edullisesti: halvimmillaan malliston tuotteisiin pääsee käsiksi 1500 eurolla.  Women's Wear Dailyn mukaan myytyjen korujen hinnasta kymmenen prosenttia päättyy Sarah Jessican pussiin.  

Kolmannen Sinkkuelämää-leffan tekemisestä on vellonut sitkeitä huhuja jo pitkään, mutta hyviä uutisia odotellessa me olemme saaneet apua SJP-ikäväämme HBO:n Divorce-uutuussarjasta. Sarjassa Sarah Jessican roolihahmo Frances kaipaa elämältään jotain uutta ja haluaa päättää pitkän avioliittonsa. Francesin miestä näyttelee Thomas Haden Church, ja sarjassa nähdään myös Molly ShannonTalia Balsam ja Tracy Letts.

 

Minihame on jälleen pinnalla: esimerkiksi Balmainin, Rachel Zoen ja Alexander Wangin syysnäytöksissä nähtiin ekstralyhyitä helmoja. Erityisesti yksi minari näyttää löytäneensä tiensä monien muotibloggaajien sydämiin, eikä syyttä. Mangon kohtuuhintainen hame on tyylikäs ja muuntautumiskykyinen. Fashion Me Now -blogin Lucy Williams on yhdistänyt omansa printtipaitaan ja oversize-takkiin. Bloggaaja Lisa Hahnbück puolestaan poseeraa Instagram-kuvassaan lookissa, jossa mihihame on yhdistetty kekseliäästi siroihin kenkiin ja Justin Bieberin Purpose World Tour -huppariin.  

Katso inspiraatiota alta!

Lucy Williams

Lisa Hahnbück

Jennifer Ghiam

Minihame, 35,99 e, Mango

Kuvat: Instagram, Mango

 

Lyhenevä helma viestii yhteiskunnallisista muutoksista.

Minihame on epäilemättä garderobimme kiistanalaisin vaatekappale. Vaikka arkeologisten löytöjen perusteella hameiden helmat olivat lyhyitä jo 5400–4700 eaa., minihameen katsotaan kuitenkin syntyneen vasta vuonna 1964, kiitos lontoolaisen Mary Quantin. Muotisuunnittelijan inspiraatiolähteinä olivat erinäiset nuorisoliikkeet sekä ehkäisypillerin lanseerauksen ansiosta syntyneet sosiaaliset muutokset, jotka vaikuttivat erityisesti naisten elämään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet trendin puolestapuhujia. Kärkijoukoissa oli muun muassa muodin kuningatar Coco Chanel, joka ilmaisi avoimesti inhonsa minihameita kohtaan. Lyhyet helmat olivat jopa kiellettyjä Hollannissa muutaman kuukauden ajan vuonna 1968. 1970-luvulla mini alkoi kuitenkin vakiinnuttaa asemaansa vaatekaapeissa ja populäärikulttuurissa. Punk-stara Debbie Harry kohahdutti rokkaamalla lavalla lyhyessä nahkahameessa vuonna 1974, ja Julia Roberts keimaili vuonna 1990 valmistuneessa Pretty Woman -elokuvassa minimekossa ja reiteen asti yltävissä bootseissa. Samainen tyyli nähtiin tänä vuonna Balmainin syysnäytöksessä, kun lyhyet korsettimaiset hameet paritettiin korkeiden mokkasaappaiden kanssa.

Nahkahame vetoketjulla, 39,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: MVPhotos, valmistajat

Espanjalainen vaateketju Massimo Dutti on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Ensimmäinen liike avattiin tänään Helsingin Aleksanterinkadulle. Massimo Dutti tarjoaa kattavan valikoiman ylellisen tuntuisia, klassisia vaatteita kohtuuhinnalla. Uudessa 335 neliön myymälässä on sekä naisten- että miestenosastot.

Massimo Dutti on osa Inditex Group -vaatejättiä, johon kuuluvat myös muun mussa Zara, Bull & Bear ja Bershka. Alla suosikkilöytömme!


Villakangastakki, 249 e, Massimo Dutti

Hihaton pooloneule, 59,95 e, Massimo Dutti

Nahkahame, 165 e, Massimo Dutti

Liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, Helsinki.

Kuvat: Massimo Dutti