Vartaloa nuolevat, neutraalin väriset, seksikkäät ja sopivasti ihoa paljastavat asut ovat olleet viime aikoina muun muassa kaikkien Kardashianien, Gigi Hadidin ja Chrissy Teigenin luottovalinta. Myös esimerkiksi Beyoncé, Ariana Grande ja Hailey Baldwin ovat pukeutuneet tiukkoihin mutta tyylikkäisiin, puuterinvärisiin vaatteisiin, joissa näyttää olevan keskenään jotain hyvin samankaltaista.

Tämän päivän vaikutusvaltaisimmat julkkikset ovat mieltyneet vaatemerkkiin, jonka perusti kuusi vuotta sitten 17-vuotias tyttö, jolla ei ollut minkäänlaista kokemusta muotialasta. Nyt 23-vuotias Conna Walker ja hänen House of CB -vaatemerkkinsä ovat punaisten mattojen kuvatuimpien lookien takana. Vai väitätkö, ettet muka ole nähnyt näitä vaatteita?

 

Gorgeous @arianagrande in the Carlene coat last night. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Bae @khloekardashian in that @houseofcb Coryn Jacket. Styled by @monicarosestyle 💕 Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi  

 

Gorgeous @kyliejenner in the @mistressrocks @mistressrocks £59 Gunsmoke suede dress! Shop: mistressrocks.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi  

 

ICYMI, stunning @khloekardashian in the Martinique dress last night for our launch party. Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi  

 

Flawless @kimkardashian in the @houseofcb Savala dress for @cosmopolitan Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

The Raqa dress as seen on @gigihadid has been restocked! Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi  

 

Stunning @kyliejenner in the @houseofcb Aster jumpsuit. Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

Conna perusti yrityksensä, koska hän rakastaa pukeutumista, muttei löytänyt kaupasta usein juuri sellaisia vaatteita kuin halusi. Ne oli siis tehtävä itse. Hän kertoo suunnittelevansa vaatteita edelleen ensisijaisesti itselleen. Strategia toimii, sillä sekä maailman tunnetuimmat tähdet että House of CB:n miljoona Instagram-seuraajaa näyttävät haluavan juuri sellaisia vaatteita kuin Connakin.

Koska Donna perusti merkin alunperin itseään ja kaltaisiaan nuoria tyttöjä varten, vaatteiden hinnatkaan eivät ole pilvissä. Mekot ja haalarit maksavat noin 150200 euroa ja esimerkiksi merkin supertrendikkäät uimapuvut 91 euroa ja sirot body chainit 20 euroa. Luksusbrändeihin tottuneiden julkkisten päälle on hyvin vaikea saada omia edullisia ja tuntemattomia luomuksiaan, mutta kun siinä kerran onnistuu, menestys on taattu.

 

Gorgeous @khloekardashian in the @houseOfcb Coryn jacket. Styled by @monicarosestyle Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

Khloé Kardashianin trenssi maksaa 143 euroa.

 

Bae @kyliejenner in the @houseofcb Aster jumpsuit. Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

Tämä Kylie Jennerin kohuotsikoita nostattanut haalari maksaa 170 euroa.

 

Beautiful @gigihadid in the @houseofcb Romane bodysuit. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

Gigi Hadidin body maksaa 91 euroa. Merkin nettikauppa toimittaa tilauksia Suomeen 20 euron postimaksulla, mutta kannattaa muistaa, että tuotteista joutuu maksamaan lisäksi verot eli tullimaksun.

Merkin faneja ovat myös Jennifer Lopez, The Hillsistä tuttu Kristin Cavallari, laulaja Demi Lovato, näyttelijä Laverne Cox ja mallit Josephine Skriver, Jasmine Tookes ja Hailey Baldwin.

 

Gorgeous @jlo in the @houseofcb Eloise bodysuit. Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Gorgeous @kristincavallari in the @houseofcb Klaudia trousers and @mistressrocks bodysuit. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Gorgeous @ddlovato in the @houseofcb Abelia skirt and Noemi top. #MHxCB Shop; houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Gorgeous @lavernecox in the new Shula khaki dress. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Gorgeous @josephineskriver in the Rodrigo two piece. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Beautiful @jastookes in the @houseofcb Maja skirt last night. Congratulations on the show Jas! Shop: houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

 

Gorgeous @haileybaldwin in the Maiko dress. Shop:houseofcb.com

Kuva, jonka House Of CB (@houseofcb) julkaisi

Lue myös:

Haluatko Gigin tai Beyoncén lasit? Paina mieleen nämä julkkisten suosimat aurinkolasimerkit

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin uusi lempiväri on keltainen – kopioi trendisävy kesätyyliisi

Näin Mary-Kate ja Ashley Olsenin tyyli on muuttunut vuosien varrella

Pääkuva: Instagram @houseofcb

Alkuperäinen juttu: Elle

Lyhenevä helma viestii yhteiskunnallisista muutoksista.

Minihame on epäilemättä garderobimme kiistanalaisin vaatekappale. Vaikka arkeologisten löytöjen perusteella hameiden helmat olivat lyhyitä jo 5400–4700 eaa., minihameen katsotaan kuitenkin syntyneen vasta vuonna 1964, kiitos lontoolaisen Mary Quantin. Muotisuunnittelijan inspiraatiolähteinä olivat erinäiset nuorisoliikkeet sekä ehkäisypillerin lanseerauksen ansiosta syntyneet sosiaaliset muutokset, jotka vaikuttivat erityisesti naisten elämään.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet trendin puolestapuhujia. Kärkijoukoissa oli muun muassa muodin kuningatar Coco Chanel, joka ilmaisi avoimesti inhonsa minihameita kohtaan. Lyhyet helmat olivat jopa kiellettyjä Hollannissa muutaman kuukauden ajan vuonna 1968. 1970-luvulla mini alkoi kuitenkin vakiinnuttaa asemaansa vaatekaapeissa ja populäärikulttuurissa. Punk-stara Debbie Harry kohahdutti rokkaamalla lavalla lyhyessä nahkahameessa vuonna 1974, ja Julia Roberts keimaili vuonna 1990 valmistuneessa Pretty Woman -elokuvassa minimekossa ja reiteen asti yltävissä bootseissa. Samainen tyyli nähtiin tänä vuonna Balmainin syysnäytöksessä, kun lyhyet korsettimaiset hameet paritettiin korkeiden mokkasaappaiden kanssa.

Nahkahame vetoketjulla, 39,95 e, Gina Tricot.

Kuvat: MVPhotos, valmistajat

Espanjalainen vaateketju Massimo Dutti on vihdoin rantautunut myös Suomeen! Ensimmäinen liike avattiin tänään Helsingin Aleksanterinkadulle. Massimo Dutti tarjoaa kattavan valikoiman ylellisen tuntuisia, klassisia vaatteita kohtuuhinnalla. Uudessa 335 neliön myymälässä on sekä naisten- että miestenosastot.

Massimo Dutti on osa Inditex Group -vaatejättiä, johon kuuluvat myös muun mussa Zara, Bull & Bear ja Bershka. Alla suosikkilöytömme!


Villakangastakki, 249 e, Massimo Dutti

Hihaton pooloneule, 59,95 e, Massimo Dutti

Nahkahame, 165 e, Massimo Dutti

Liike sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, Helsinki.

Kuvat: Massimo Dutti

Talven lähestyessä Pinterestissä yksi takkitrendi on noussut ylitse muiden: saitti on uutisoinut 70 % noususta kipparintakkien takkien pinnaamisessa syyskuun alkuun verrattuna.

Uutinen ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä niin Burberryn, Tommy Hilfigerin kuin Frame Deniminkin syysmallistoissa nähtiin seilorihenkeä huokuvia takkeja. Trenditietoisin valitsee tänä syksynä kapeakauluksisen, kaksirivinapitetun villakangastakin. 

 

Burberry, noin 3100 e

              

Red Valentino, noin 958,50 e, Net-A-Porter

Zara, 99,95 e

Burberry, noin 1200 e

Tommy Hilfiger, 499,95 e

Burberry

Tommy Hilfiger

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

32-vuotias muotivaikuttaja Alexa Chung on lyöttäytynyt yhteen yllättävän brändin kanssa: Alexa on amerikkalaismerkki Uggin uusimman kampanjan luova johtaja. Tuore kampanja mainostaa uutta Classic 2.0 -kenkää. 

- Tykkään käyttää Uggeja kotonani joka päivä. New Yorkissa ne myös kuuluvat päivittäiseen univormuuni farkkujen ja tummansinisen neuleen kanssa, Alexa hehkutti Voguelle.

Kampanjaa ovat olleet tekemässä myös newyorkilaisvalokuvaaja Ben Rayner ja stylisti Stella Greenspan. Ugg-brändi on perinteisesti yhdistetty ulkoiluun ja rentouteen, mutta uuden kampanjan tavoite on selkeästi liittää mielikuvat ennemminkin menestyviin kaupunkilaisnaisiin. 

Kampanjan malleiksi Alexa onkin valinnut joukon omia, luovia ystäviään, kuten näyttelijä Coco Baudellen ja runoilija Cleo Waden. Kampanja on kuvattu heidän kodeissaan.

- Minulla on paljon East Villagessa asuvia ystäviä, joita pidän kiinnostavina: vahvoja ja itsenäisiä naisia, joiden asunnot kuvastavat heidän persoonallisuuttaan. 

Alexa hehkuttaakin Uggeissa juuri niiden käytännöllisyyttä – kuka muka voi oikeasti kävellä stiletoissa yhtä korttelia pidempää matkaa? Hän kertoo vannovansa mukavuuden nimiin ja haluavansa käyttää aamusta iltaan samoja kenkiä varsinkin, kun valtava vaatehuone on monelle suurkaupungissa asuvalle kaukainen haave. 

- New Yorkissa ihan kaikki asuvat pienissä asunnoissa. Omastani olen tehnyt käytännössä ison vaatekaapin, hän nauraa. 

Meidän Uggimme ovat lojuneet käyttämättöminä kellariin varastoituina jo vuosia, mutta jos kerran Alexa Chungkin käyttää niitä, ehkä mekin voimme taas aloittaa...

Ugg Classic Mini 2.0, 179 eKuvat: MVPhotos, Valmistajat
Lähteert: Vogue, The Zoe Report