Valmenna miestä makuuhuonepuuhissa

Teksti: ANNA HART TOIMITTANUT: HELI LAHDENRANTA |
miesvoimuuttua

Listasimme tapoja, joilla voit vaivihkaa valmentaa miehestä täydellisen poikaystävän. Ainakin makuuhuoneen puolella...

Näin saat miehen...

 

 

...kokemaan suutelun muunakin kuin alkulämmittelynä


Suuteletteko intohimoisesti vain ennen rakastelua? Muistakaa pussailla myös muualla kuin sängyssä. Yllätä hänet kuumalla suudelmalla juuri ennen töihin lähtöä tai keittiössä kesken kokkailun. Älä anna suukon johtaa pidemmälle vaan lähde töihin tai paista jauheliha valmiiksi. Näin hän pikkuhiljaa ymmärtää, että intohimoisia suukkoja voi vaihtaa muulloinkin kuin esileikin aikana.

 

...keskittymään esileikkiin


Kun seuraavan kerran päädytte harrastamaan seksiä, pitkitä nautintoanne. Pidä pikkuhousut jalassa, vaikka hän yrittäisi riisua ne. Työnnä kätesi housuihisi ja silitä itseäsi. Tee sama rinnoillesi. Älä riisu liivejä mutta nosta nännisi näkyville. Anna hänen suudella rintojasi ja kosketella häpyäsi mutta älä riisu alusvaatteitasi, ennen kuin hän on hulluna halusta. Näin saatte molemmat lisäaikaa innostua toisistanne.

 

...käyttämään mielikuvitusta suuseksiä antaessa

Moni mies etsii klitoriksen kielellään ja keskittyy sen löydettyään vain yhteen kohtaan. Jos sinunkin kultasi on tällainen, toimi näin: Liikuta lantiotasi ylös ja alas, jotta voit itse säädellä kosketuksen voimakkuutta. Voit myös kääntää lantiotasi oikealle ja taas vasemmalle saavuttaaksesi sinua tyydyttävän asennon. Hän innostuu takuulla leikistä, eikä tunne epäonnistuneensa sinun
tyydyttämisessäsi.

 

 

...hidastamaan tahtia sängyssä


Kun annat hänelle suuseksiä, vältä liian rivakoita liikkeitä. Näin miehesi ei innostu liikaa mutta säilyttää silti innostuksensa. Kannusta häntä hellimään myös sinua pitkään ja hartaasti. Kun seksinne johtaa yhdyntään, liikkukaa hitaasti ja nauttikaa kaikista tuntemuksistanne. Näin seksihetki ei ole ohi jo muutaman suukon ja hätäisen työnnön ja vedon jälkeen.

 

 

...innostumaan seksileluista


Mies saattaa tuntea olonsa epävarmaksi suuren ja surisevan dildon lähistöllä. Älä siis säikäytä häntä vaan etene rauhallisesti. Kerro hänelle, ettei dildo korvaa häntä vaan voi tuoda teille molemmille lisää nautintoa. Näytä miehellesi, kuinka kiihotat sauvalla klitoristasi. Helli lelulla myös häntä: hiero hänen nännejään ja sisäreisiään sekä ihoa hänen pakaroidensa välissä. Jatkossa miehesi ehdottaa itse lelulaatikon raottamista.

 

...pysymään hereillä seksin jälkeen


Kun mies on lauennut, mielihyvähormonin nukuttavaa vaikutusta voi olla vaikea vastustaa. Jos sinä kaipaat seksin jälkeen silittelyä ja halauksia, toimi näin: Harrastakaa seksiä jossain muualla kuin makuuhuoneessa. Voit olla varma, että mies ei nukahda pikapanon jälkeen keittiönpöydälle eikä pystyasentoon suihkuun. Myös taustamusiikilla voi vaikuttaa miehen vireystasoon. Kuunnelkaa rakastellessa romanttisten balladien sijaan energistä musiikkia. Muista myös, että miehet eivät koskaan simahda kesken kehujen. Hehkuta, miten taitava hän on kielipelissä ja kuinka pitkään hän tänään jaksoikaan sinua helliä. Ja kas, sinulla on vieressäsi virkeä silittelijä.

 

Avainsanat

makuuhuone  mies  seksi 

Kommentoi

Et voi osallistua keskusteluun.