Lupasitko taas urheilla enemmän? Näiden vinkkien avulla onnistut. 

1. Löydä oma juttusi.

Juoksu ja fitness eivät ole ainoat vaihtoehdot. Kokeile rohkeasti tarpeeksi erilaisia juttuja. Pyydä Facebookissa tutuiltasi suosituksia sopivista lajeista.

2. Ole iloinen pienestäkin.

Mieti, mahtuuko kalenteriisi liikuntaa edes pienissä pätkissä pitkin päivää. Jos parkkiruudun löytäminen tai bussin odottelu eivät nappaa, ota jalat alle.

3. Ota kaveri mukaan.

Älä mieti lenkkiä pelkkänä lenkkinä, vaan treffeinä kaverin kanssa.

4. Ole armollinen itsellesi.

Jos yksi treenikerta jää väliin, älä murehdi repsahtamista ja anna sen pilata koko viikkoasi. Tai jos lumipyryssä tarpominen ei innosta, nauti hämärässä kynttilävalaistuksessa ihanasta venyttelytuokiosta.

5. Tee liikkumisesta säännöllistä.

Kun tanssitunti on joka viikko samaan aikaan, lähtemispäätöstä ei tarvitse tehdä erikseen. Jos olet päättänyt liikkua viikon aikana jossain vaiheessa, sitä tulee helposti lykättyä viimeiseen asti.

Kuva: iStock

"Vaikka selluliitti on tavallista, on kiva saada muistutus siitä, etten ole asian kanssa yksin."

Olet ehkä kuullut englantilaismalli Charli Howardista, 23, aikaisemminkin. Hän on se rohkea nuori nainen, joka puhui julkisesti suunsa puhtaaksi mallitoimistonsa kohtuuttomista laihdutusvaatimuksista ja perusti All Woman Project -nimisen kampanjan, jonka tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä siitä, että erilaisuus tekee ihmisistä kauniita ja että myös muotiteollisuuden olisi aika alkaa toimia sen mukaisesti.

Maanantaina Charli julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka kautta hän halusi kritisoida epärealistista naisihannetta ja harhaluuloa siitä, etteikö hoikilla naisilla mukamas olisi selluliittia.

Vaikka Charlie toteaa, että vaikka ei varsinaisesti omia selluliittejaan rakastakaan, haluaa hän muistuttaa, miten täydellisen normaalia se on. Kuva on kerännyt jo yli 4000 tykkäystä ja pitkän listan naisen rohkeutta ylistäviä kommentteja.

"Vaikka selluliitti on tavallista, on kiva saada muistutus siitä, etten ole asian kanssa yksin", hän kirjoitti seuraavassa postauksessaan.

"Jos voin auttaa edes yhtä tyttöä tuntemaan olonsa paremmaksi itsestään, tavoitteeni on saavutettu."

"Sanotaan, että joka päivä pitäisi tehdä yksi asia, joka pelottaa. Siksi julkaisen tämän kuvan. Huolimatta siitä, että kävelen, kyykkään, lenkkeilen ja käyn satunnaisesti barretunnilla, minulla on selluliittia", Charli kirjoitti kuvansa yhteyteen. "Poikaystäväsi ei välitä selluliiteistasi, tai jos välittää, suosittelen dumppaamaan tyypin".

Muutama kuukausi sitten myös 26-vuotias Kenzie Brenna kohtasi pahimman epävarmuutensa ja julkaisi Instagramissa kuvia reisensä selluliiteista. Syntyi #CelluliteSaturday-kampanja, joka kannustaa naisia postaamaan käsittelemättömiä kuvia vartalostaan. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa, ettei selluliitissa ole mitään epänormaalia. 

- Tämä on tärkeää, koska olemme kirjaimellisesti unohtaneet, miltä oikeat vartalot näyttävät, kanadalainen Kenzie kirjoitti ensimmäisen #CelluliteSaturday-kuvansa yhteyteen. 

Lisäksi hän lainasi kuvatekstissään Wikipediaa muistuttaen, että 90 prosentilla naisista on selluliittia. 

Kuvat: Instagram
Alkuperäinen juttu: The Huffington Post

Katso myös:

Nämä malleina työskentelevät bestikset haluavat, että lopetat itsesi vertaamisen muihin – toinen kokoa 38, toinen 46

Insta-tähti sai tarpeekseen somesta - haluaa varoittaa muitakin

Big Little Lies -sarjan Shailene Woodley : ”Kuuluisuuden ajatteleminen saa minut sekoamaan”

Mercy Brewer, 56, huokuu hyvää oloa ja itsevarmuutta.

Koska muotimaailma perinteisesti jumaloi nuoruutta, on uusiseelantilaisen alusvaatemerkki Lonely Lingerien uuden kampanjansa kasvoksi rekrytoima 56-vuotias malli erittäin tervetullut tuulahdus totuttuun mainoskuvastoon.

Mercy Brewer on tehnyt mallin töitä jo 80-luvulta lähtien.

- Haluan haastaa ihmisten käsityksen kauneudesta ja toivon pystyväni laajentamaan ihmisten visuaalista lukutaitoa, merkin perustaja Helene Morris kertoo. 

Viime vuonna myös amerikkalaisen nettivaatekaupan The Dreslynin ja alusvaatemerkki Land of Womenin yhteistyöuikkarimalliston eleganteissa kuvissa poseerasi 60-vuotias näyttelijä ja malli Yazemeenah Rossi

- Tämä nainen säteilee voimaa ja elämänkokemusta. Hän on itsevarma ja pitää huolehtii hyvinvoinnistaan. Hän nainen, joka on ehtinyt elää ja matkustella. Hän on älykäs ja itsevarma, ja se näkyy myös ulospäin, The Dreslynin perustaja Brooke Taylor Corcia kertoi tuolloin The Huffington Postille. 

Miksi emme näe tällaista enemmän?

Katso kuvat Lonely Lingerien kampanjasta alta!

Lonely Lingerie on aikaisemminkin ihastuttanut mainoskampanjoillaan: vuosi sitten täysin käsittelemättömissä nähtiin eri kokoisia ja värisiä malleja. Mukana  oli myös muun muassa upea transmalli Aurel Haize Odogbo.

Katso myös:

Uimapukumalliston tähtenä 60-vuotias malli – miksi emme näe tällaista useammin?

Emma Watson ei suostunut käyttämään korsettia Bellen roolissa – myös kenkien piti olla juoksukelpoiset

Sara Forsberg: "Hollywoodissa on joskus vaikea uskoa ihmisten hyvyyteen"

Kuvat: Lonely Lingerie

Tästä kaksikosta tullaan vielä kuulemaan.

Australialaismalleilla Georgia Gibbsillä ja Kate Weasleylla on iso unelma: he haluavat, että naiset lakkaavat vertailemasta itseään muihin ja rakastavat itseään juuri sellaisina kuin ovat. 

Levittääkseen tärkeää sanomaansa kaksikko on perustanut yhteisen Insta-tilin, jolle he somettavat bikinikuvia, joiden keskiössä on elämänilo ja itsensä hyväksyminen, mutta ennen kaikkea ystävyys ja muiden kannustaminen. Naistenpäivänä lanseeratun projektin tavoitteena on myös muistuttaa muotialan yrityksiä siitä, että mainoksissa voisi ihan oikeasti käyttää eri kokoisia malleja – ilman, että sen pitäisi enää vuonna 2017 olla erityistapaus. 

Georgia on kokoa 38, Kate kokoa 46. 

- Uskomme, että näkemällä meidät työskentelemässä yhdessä muutkin ymmärtävät, että kaikki vartalomallit ovat kauniita. Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti ole tottuneet näkemään eri kokoisia naisia yhdessä, Georgia selittää.

Idea projektista syntyi, kun Georgia julkaisi somessa iloisen yhteiskuvan bileillasta Katen kanssa. Ystävysten yllätykseksi osa kommentoijista väitti, että Georgia olisi photoshopannut itseään hoikemmaksi ja Katea pulleammaksi. Miten vartaloiden vertaileminen ylipäätään liittyi onnelliseen kaverikuvaan mitenkään?

- Ei ole olemassa kahta samanlaista vartaloa. Ja juuri siitä me pidämme, yhden Instagram-kuvan teksissä lukee.

Toisessa sanotaan:

- Tytöt kilpailevat toisiaan vastaan, naiset kannustavat toisiaan.

Emme voisi olla enempää samaa mieltä!

Kuvat: Instagram / @any.body_co
Lähteet: Huffington Post, The Daily Mail

Katso myös:

Insta-tähti postasi kuvan vatsamakkaroistaan – sai mielettömästi tykkäyksiä

Somesta tunnettu malli sai tarpeekseen somesta ja haluaa nyt varoittaa myös muita

Emma Watson ei suostunut käyttämään korsettia Bellen roolissa – myös kenkien piti olla juoksukelpoiset

 

 

Monitaituri Sara Forsberg, 22, innostui treenaamisesta jo 14-vuotiaana. Hän ei kaihda herkuttelua, mutta jättää aamuihmisenä bileet usein väliin.

Syön

”Kotonani Los Angelesissa ruoka on melko suolaista ja rasvaista, joten tunnen voivani paremmin aina, kun tulen Suomeen. Rakastan suomalaista ruokaa, etenkin poronkäristystä, hernekeittoa ja tuoretta ruisleipää. Los Angelesissa ruokakulttuuri on hyvin rikasta ja sieltä löytyy aina jotain uutta kokeiltavaa. Käyn usein ravintoloissa, sillä vaikka olen koulutukseltani ravintolakokki, minulla ei ole aikaa laittaa ruokaa kuin muutaman kerran viikossa. Pyrin syömään säännöllisesti ja monipuolisesti. En kaihda herkuttelua, sillä on tyhmää kieltää itseltään asioita, joista nauttii. Tuskin kukaan kuolinvuoteellaan miettii, että voi harmi, kun söin silloin sen joulutortun. Kun innostun herkuttelemaan, harrastan vastapainoksi enemmän liikuntaan. Mielestäni kaikessa hyvinvoinnissa on kyse tasapainosta.”

Liikun

”Juuri ennen kuin tulin Suomeen, kävin vaeltamassa poikaystäväni kanssa Mescal Canyonissa Arizonassa. Se oli tajuttoman upea paikka. Siellä aloin pohtia, että olisipa mahtavaa kokeilla joskus vuorikiipeilyä. Toinen laji, josta haaveilen, on ratsastus, jota harrastin lapsena kahdeksan vuotta. Viimeksi istuin hevosen selässä kaksi vuotta sitten. Palaan varmasti jossain vaiheessa takaisin talleille, kunhan aika on sopiva. Tällä hetkellä sali on kuitenkin se ykkösjuttu. Olen treenannut 14-vuotiaasta asti, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tällä hetkellä käyn salilla viisi kertaa viikossa treenaamassa monipuolisesti koko kroppaa. Tykkään käydä myös uimassa sekä lenkkeillä etenkin Suomessa, sillä täällä ilma on raikkaampaa.”

Lepään

”Kärsin usein aikaerorasituksesta, sillä työni vie minut ympäri maailmaa. Menee usein kolmekin viikkoa, että pääsen taas kunkin maan rytmiin kiinni. Normaalioloissa olen ehdottomasti aamuihminen. Herään arkisin seitsemältä ja minua alkaa väsyttää jo yhdeksän jälkeen. Saan aamulla paljon enemmän aikaan, kun taas illalla mistään ei tahdo tulla mitään. Siksi minua ei paljoa yöelämässä näy. Tykkään mieluummin käydä kylässä ystävieni luona parantamassa maailmaa tai fiilistellä yksin kotona. Olen introvertti, joten tarvitsen myös omaa aikaa rentoutuakseni.”

Kuva: Liisa Valonen

Katso myös:

Nikeltä tulossa uusi tuote – työstää hijabia naispuolisten huippu-urheilijoiden kanssa

Netflix-pomo vihjaa: Gilmore Girls saattaa palata

Rakastatko sinäkin glitteriä? Tsekkaa kevään upea kenkäuutuus​​​​​​​