Cosme testaa- sarjassa etsittiin luottolakkaa arkeen ja juhlaan.

Pysyi vain päivän

Tätä luvattiin: Lakka antaa peittävän ja erittäin pitkäkestoisen kiiltävän sävyn. UV-suoja suojaa kynsiä värjäytymiseltä.

Näin se toimi: Lakka levittyi helposti, mutta läpikuultava koostumus vaati kaksi kerrosta, ennen kuin lopputulos, muistutti pullon sävyä. Lopullinen sävy oli luksukas, hieman viileä hiekanruskea. Harmikseni kesto ei yltänyt muiden lakkojen tasolle. Huomasin kynsien lohkeilleen jo ensimmäisen hiustenpesukerran jälkeen.

Arvosana: 2/5

Beauty by Ellos -lakka, sävy Nude in Paris, 4,90 e.

Minikokoinen yllätys

Tätä luvattiin: Aistillinen beigen sävy, joka palauttaa mieleen aurikoiset lomapäivät.

Näin se toimi: Lakassa oli täydellinen maitokahvimainen sävy. Kynsilakka oli pakattu passeliin minipulloon, joten se on helppo käyttää kokonaan loppuun, eivätkä lakkajäämät jää pullon pohjalle kuivumaan. Pieni korkki vaatii hieman sorminäppäryyttä, mutta sirolla siveltimellä kynnet oli helppo lakata tarkasti.

Arvosana: 4/5

Mavala Sundream Color's -lakka, sävy Curitiba 95, 5,20 e.

Luksusluokitus

Tätä luvattiin: Kiiltävä ja korkeapeittoinen lakka. Helppokäyttöinen kapea sivellin.

Näin se toimi: Siveltimessä oli yllättävän pitkät harjakset, mutta ennakko-odotusten vastaisesti tuntuma olikin joustava. Sivellintä oli helppo käyttää ja lakkauksesta tuli hetkessä siisti. Lakan koostumus oli ohut ja se olisi voinut tasoittaa kynnen epätasaisuuksia paremminkin. Odotin tämän tason luksustuotteelta peittävämpää lopputulosta. Sävy oli laadukas, vaalean maitokahvimainen. Lakkaus kesti kynsissä ilman kulumia neljä päivää.

Arvosana: 4/5

Chanel Le Vernis -kynsilakka, sävy Precious Beige 661, 32,50 e.

Luksusluokitus

Tätä luvattiin: Kiiltävä ja korkeapeittoinen lakka. Helppokäyttöinen kapea sivellin.

Näin se toimi: Siveltimessä oli yllättävän pitkät harjakset, mutta ennakko-odotusten vastaisesti tuntuma olikin joustava. Sivellintä oli helppo käyttää ja lakkauksesta tuli hetkessä siisti. Lakan koostumus oli ohut ja se olisi voinut tasoittaa kynnen epätasaisuuksia paremminkin. Odotin tämän tason luksustuotteelta peittävämpää lopputulosta. Sävy oli laadukas, vaalean maitokahvimainen. Lakkaus kesti kynsissä ilman kulumia neljä päivää.

Arvosana: 4/5

Chanel Le Vernis -kynsilakka, sävy Precious Beige 661, 32,50 e.

Kuin toinen iho

Tätä luvattiin: Hoitava lakka, joka on peittävä, hengittävä ja saa kynnet tuntumaan terveiltä.

Näin se toimi: Plussaa leveästä siveltimestä. Lakka antoi loistavan peittävyysen jo ensimmäisellä kerroksella. Toisaalta, jos et ole pro-lakkaaja, lopputuloksesta oli vaikea saada siistiä paksun koostumuksen takia. Sävy oli valkoiseentaittava beige, joka sai kädet näyttämään ruskettuneilta. Lakka kuitenkin alkoi murentua näkyvästi jo kolmantena päivänä
Arvosana: 3/5

Orly Breathable Treatment + Color -lakka, sävy Rehab, 19,80 e.

Jokatytön luottolakka

Tätä luvattiin: Laadukas sivellin takaa moiteettoman levittymisen. Kun geelilakkaa käyttää yhdessä sarjan päällyslakan kanssa, se kestää jopa 12 päivää.

Näin se toimi: Lakassa oli kaunis kuultava sävy ja koostumus toi kynnelle lisäksi huikean kiillon. Sävy hurmasi luonnollisuudellaan ja oli erittäin lähellä kynteni omaa väriä. Lakka oli yksi testin helppokäyttöisimpiä. Lopputulos kesti katseita vielä viidentenäkin päivänä. Jää arkikäyttöön!

Arvosana: 4.5/5

Essie Gelcoutute -geelilakka, sävy Fairy Tailor, 14,90 e.

Reilusti väriä

Tätä luvattiin: Runsaspigmenttinen lakka peittää jo yhdellä lakkakerroksella ja tuo kynnelle geelimäisen kiillon.

Näin se toimi: Geelimäinen koostumus tasoitti kynnen epätasaisuudet ja sai ne näyttämään upeilta. Myös lakan sävy oli luonnollinen. Vaalea beige ei taittanut liikaa punaiseen tai ruskeaan ja sai käteni näyttämään raikkailta. Lakkaus kesti helposti liuskottuvissa kynsissäni kauniina jopa neljä päivää. Ehdottomasti hintansa arvoinen lakka!

Arvosana: 5/5

Dior Vernis Gel Shine and Long Wear Nail Lacquer -geelilakka, sävy Minimal 112, 31,50 e.

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Kukapa ei haluaisi olla festareiden säihkyvin tyyppi? Näillä glitterkikoilla otat haltuun tämän kesän loistavimman lookin ja säihkyt kuin timantti vielä pikkutunneillakin.

Glittermeikki on täydellinen festareille ja sitä on hauska kokeilla, mutta se ei ole aina kovin helppo laittaa. Kannattaa suosia kosmetiikkakäyttöön tarkoitettuja glittereitä ja jättää askarteluglitterit rauhaan. Muista aina testata ensin glittereitä iholle allergisen reaktion varalta, ennen kuin läträät niitä innoissasi joka puolelle. Seuraa sitten näitä seuraavia vinkkejä!

1. Käytä vaseliinia tai hiusgeeliä glitterin kiinnittämiseen

Vaseliini toimii pehmeämpänä kiinnityspohjana glittereille, kun taas hiusgeeli sopii järeämpään kiinnitykseen ja alueille, jotka ovat kosketuksissa muiden pintojen kanssa. Sivele vaseliinia tai hiusgeeliä alueelle, jolle haluat glittereitä ja painele sen jälkeen glitterit kevyesti taputellen kiinni käsin tai siveltimellä.

2. Koristele kulmakarvasi glittereillä

Tee oma glitterkulmageeli sekoittamalla hiuslakkaa ja glittereitä. Suihkuta lakkaa ensin sopivaan astiaan ja lisää sen jälkeen sekaan irtoglitteriä. Hienojakoinen glitter toimii kulmissa parhaiten. Kiinnitä glitter kulmiin vanhalla maskaraharjalla tai kulmiin tarkoitetulla harjalla. Dippaa se seokseen ja harjaa kiinni.

3. Käytä irtoripsiliimaa koristeiden kiinnittämiseen

Kiinnitä yksittäiset koristetimantit, strassit ja paljetit ihoon irtoripsiin tarkoitetulla kirkkaalla liimalla. Niillä saat hieman isommatkin glitterit pysymään paremmin. 

4. Tee itsellesi glitterhuulet

Lisää ensin huulten pohjalle voidemaista huulipunaa (nestemäinen puna saa glitterit tippuilemaan) ja painele sormella huulien päälle haluamasi hienojakoinen glitter.

5. Vaihda korostustuotteesi glitteriin

Sekoita keskenään primeria tai sekoitusainetta (mixing liquid, mixing medium) ja glittereitä saadaksesi nestemäisen tuotteen. Näin saat glitterin, joka toimii rajauksena silmissä, luomivärinä tai korostuksena poskipäilläsi. Jos haluat testata glitteriä poskipäillesi, pohjusta alue ensin sekoitusaineella ja taputtele glitter siveltimellä päälle. Varmin tapa on pitää glitter turvallisen välimatkan päässä silmistä.

6. Poista glitter öljyllä ja teipillä

Kun juhlat ovat ohi, on aika poistaa glitter. Poista glitter tavallisella teipillä ja öljyllä. Pidä teippipalaa käsissäsi ja taputtele ensin alue läpi teipin tarrapinnalla, jotta saat suurimman osan glittereistä pois. Pyyhi sen jälkeen iho öljyllä tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella. Älä käytä tavallista meikinpuhdistusainetta, sillä se voi vain levittää glittereitä entisestään.

Lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Imaxtree

Katso myös:

Edessä häät tai festarit? Viisi rentoa kampausideaa kesän juhliin

Pastellihiukset ovat edelleen trendikkäät - 5 parasta tuotetta ja vinkkiä festarilookiin

Viikon paras festarityyli: Die Antwoordin Yo-Landi

 

 

KKW Beauty -kosmetiikkamallisto teki kauneusikonista kauneusmogulin.

Tosi-TV-tähti ja kauneusikoni Kim Kardashian West lanseerasi viime viikolla oman kosmetiikkamerkkinsä KKW Beautyn. Merkiltä tuli myyntiin voidemaisia contour-kittejä neljässä eri sävyssä. Kaksi vaaleinta sävyä myivät loppuun puolen tunnin aikana. Kaikki 300 000 varjostus-ja korostusväriä myivät loppuun kahdessa tunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Kardashian nettosi 14,4 miljoonaa dollaria kahdessa tunnissa. Huh!

Kardashian järjesti julkaisujuhlat kodissaan Bel Airissa. Huoneet oli sisustettu Kardashianin ja hänen puolisonsa Kanye Westin tyylille ominaisesti äärimmäisen minimalistisesti nuden ja valkoisen sävyillä. Juhliin oli rakennettu "maaginen selfie-huone", joka oli täynnä hohtavia peilejä ja nudensävyisiä ruusuja.

– Haluan keskittyä pohjatuotteisiin, koska niiden käyttäjänä uskon kehittyneeni vuosien varrella huippuunsa, Kim sanoi lanseeraustilaisuudessa.

Kim tunnetaan etenkin contourin eli kasvojen muotoilun mestarina. Hän on saanut tuhannet himomeikkaajat ympäri maailman jäljittelemään tapaa muotoilla ja korostaa kasvoja niin, että otsa hehkuu ja poskipäät piirtyvät esiin. Kimin voimakas, kolmiulotteinen meikkaustyyli vaatii harjoittelua. Ei ihme, että jäljittelijöiden määrän kasvaessa Kim itse menee toiseen suuntaan.

– Nykyään meikkaan huomattavasti kevyemmin kuin aiemmin, mutta käytän yhä contouria päivittäin, kokonaisvaltaisesta minimalismista innostunut Kim selitti ELLE-lehdelle.

Valikoimiin on tulossa ainakin muun muassa silmänalusten peiteaineita, ihonhoitotuotteita ja puuterimaisia contour-paletteja. Joihinkin tuotteisiin tullaan sekoittamaan ikääntymistä ehkäiseviä ainesosia.

– Se on asia, josta olen erittäin innoissani, koska suhtaudun pakkomielteisesti kaikkiin tuotteisiin, jotka parantavat ihoa. En halua, että tuotteeni pelkästään peittävät. Tavoitteeni on, että niissä yhdistyvät ihonhoito ja meikki, Kim sanoo.

Jäämme innolla odottamaan, mitä hän seuraavaksi keksii!

Lähde: ELLE, Bustle
Kuvat: Instagram

Katso myös:

Kerro meille, mitä mieltä olet uudesta Cosmosta! Voita kosmetiikkaa

Julkkisten luottomeikkaaja kertoo: tällä simppelillä vinkillä saat kasvojesi ihosi hehkumaan hetkessä

Näistä emme luovu: markettien parhaat kosmetiikkalöydöt – kaikki alle 25 euroa

Tiedossa rento, perinteinen juhannus saunoineen? Näillä vinkeillä teet saunahetkestäsi spesiaalin.

Sauna rentouttaa, poistaa kuona-aineita ja tekee hyvää iholle. Saunahetkestä kannattaaki nauttia ja ottaa kaikki irti, sillä saunassa myös monien tuotteiden vaikutus tehostuu. Tee siis itsellesi ihanan hemmotteleva juhannussauna näiden simppeleiden vinkkien avulla.

Ah, mikä tuoksu!

Luo kylpylätunnelmaa lisäämällä löylyveteen eteerisiä öljyjä. Kokeile esimerkiksi eucalyptyksen tai koivun tuoksua. Jos jaksat taiteilla vihdan tai sinulla on jo sellainen, dippaa se veteen ja käytä sitä kosteana nopeasti kiukaalla. Näin saat saunaan aidon koivun tuoksun.

Kynttilöiden valossa

Vaikka juhannuksena on valoisaa läpi yön, voi saunassa kuitenkin olla sopivan hämärää kynttilöiden valolle. Sytytä muutama kynttilä saunaan ja saat ihanaa tunnelmavaloa.

Jalat kylpyyn

Jalat jäävät usein vähälle huomiolle, vaikka juuri ne tekevät joka päivä paljon työtä ja kaipaisivat  siksi hemmottelua. Juhannuksena on aikaa antaa jalkojenkin levätä, joten anna niiden pulahtaa saunassa jalkakylpyyn. Lisää kylpyvatiin tuoreita koivunlehtiä ja merisuolaa. Jos kaapista löytyy ruokasoodaa, voit halutessasi lisätä myös sitä, se pehmentää tehokkaasti korppujalat. Monet mökin pihalta löytyvät kasvit ja kukkaset käyvät myös jalkakylvyn joukkoon, esimerkiksi ruusunlehdet, piharatamo ja kuusenneulaset toimivat kivana lisänä. Tee kylpyvesi hiukan ennen saunaan menoa, niin se ehtii hautua.

Kuori iho sileäksi

Tee hunajasta ja sokerista itsellesi herkullinen kuorinta. Ei haittaa, vaikka sitä tulisi vahingossa vähän syötyäkin! Jos kasvojesi iho on herkkä tai couperosaan taipuvainen, kannattaa kasvoille laittaa sokerin sijaan kaurahiutaleita hunajan kera. Kaurahiutaleet ovat hellävaraisempia kuin sokerin kovat rakeet ja rauhoittavat ihoa. Voit jättää seoksen hetkeksi vaikuttamaan iholle.

Hemmottelua hiuksille

Hiuksia hemmotteleva, simppeli naamio syntyy hunajasta ja oliiviöljystä. Jos haluat hifistellä, voit sekoittaa joukkoon myös rikotun kananmunan. Sekoita juokseva hunaja, oliiviöljy ja kananmuna keskenään, levitä hiuksiin huolellisesti ja kiedo pään ympäri pyyhe. Kipua lauteille, sillä saunan lämpö tehostaa naamion vaikutusta. Jotta saat öljyn parhaiten hiuksista pois, vaahdota ensin shampoo käsissäsi ja sen jälkeen kunnolla hiuksissa. Toista pesu tarvittaessa.

Vihdo, tyttö, vihdo

Vihtominen parantaa ihon verenkiertoa ja edistää aineenvaihduntaa. Vihtominen on kuin hellää hierontaa, joka poistaa stressiä ja rentouttaa. Vihtominen puhdistaa ja koivunlehdet hoitavat ihoa.

Vihta on yllättävän helppo tehdä. Marssi vain metsään ja napsaise mukaasi noin 20-30 koivunoksaa. Suosi mielellään omia koivuja – oksien katkominen toisen tontilta ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Voit sitoa vihdan oikeanoppisesti koivunvesalla, mutta laiskempi vihdantekijä tyytyy esimerkiksi juuttinaruun. 

Muista juoda vettä 

Saunan lämmöstä on ihana nauttia, mutta välillä täytyy muistaa haukata happea ulkona tai pulahtaa uimaan. Samalla kannattaa hörppiä vettä, sillä hikoilu haihduttaa vettä kehosta. Tee saunaan mukaan makuvesi lisäämällä vesikannuun esimerkiksi kurkkua, minttua tai limeä. Kivennäisvesi on myös hyvä vaihtoehto, sillä siitä saat hikoilussa hupenevat kivennäisaineet takaisin ja nestetasapaino pysyy kohdillaan. Jos et muista huolehtia nesteytyksestä, voi juhannusillan seurana olla inhottava päänsärky.

Hengitä 

Niin yksinkertaiselta kuin kuulostaakin, yksi rentouttavimmista asioista joita voit tehdä, on muistaa hengittää syvään. Usein hengitämme vain pinnallisesti, joten onkin tärkeää muistaa joskus keskittyä vain hengittämään. Hitaasti, rauhallisesti ja syvään. Laita vaikka silmät kiinni, ole ja nauti.

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Kuva: Imaxtee

Katso myös:

Onko ihosi kuiva ja eloton? Kokeile näitä tehokkaita pikavinkkejä

Muistathan kuoria ihosi säännöllisesti? Näillä vinkeillä saat kasvosi hehkumaan

Tässä ovat Cosmopolitanin toimituksen suosikkikasvonaamiot

 

Tarvitset vain kahta tuotetta.

Muun muassa Selena Gomezin, Emily Ratajkowskin ja Karlie Klossin luottomeikkaajana tunnetun Hung Vanngon asiakkaiden kuvia katsoessa ei voi olla pohtimatta, miten ihmeessä heistä jokaisen iho hehkuu mielettömällä tavalla olivatpa he sitten laskettelurinteessä, rannalla tai kuntosalilla. Mekin haluamme!

Nyt Vanngo on onneksi paljastanut Instagramissaan niksinsä asiakkaidensa hohdokkaaseen lookiin. Resepti on tässä: hän sekoittaa 1-2 tippaa Marc Jacobs Beautyn Dew Drops Coconut Gel Highlight -korostusvoidetta mihin tahansa kosteus-, pohjustus- tai korosusvoiteeseen ja levitää combon asiakkaansa kasvoille.

Kunnes seuraavan kerran pääset Sephoraan hamstraamaan Marc Jacobsin meikkejä, suositittelemme kokeilemaan esimerkiksi Buxomin Buxom Divine Goddess -voidetta tai Lumene Invisible Illumination Nordic Light -pisaroita sekoitettuna normaaliin kosteusvoiteeseesi.

Vanngo jakaa Instagram-tilillään julkkisasiakkaillen käyttämiä kauneusniksejä aika usein. Kannattaa siis seurata häntä täällä!

Pienikin määrä Buxomin Buxom Divine Goddess -voidetta tuo kasvoille runsaasti hohdetta. Noin 25 e.


Lumene Invisible Illumination Nordic Light -pisarat antavat kasvoille luonnollista hehkua. 29,95 e.


Marc Jacobs Beautyn Dew Drops Coconut Gel Highlighter -korostusvoide on Vanngon luottotuote. Noin 40,53 e.

Katso myös:

Näistä emme luovu: markettien parhaat kosmetiikkalöydöt – kaikki alle 25 euroa

Tämä halpistuote on Gigi Hadidin suosikki – hinta alle kahdeksan euroa

Pastellihiukset ovat edelleen trendikkäät – 5 parasta tuotetta ja vinkkiä festarilookiin

Kuvat: MVPhotos, valmistajat