Kauniit meikkisiveltimet ovat aiemminkin saaneet meidät sekoamaan (tai ainakin tuhlaamaan aivan liikaa rahaa), mutta IT Cosmeticsin uusin sivellin lähentelee täydellistä. Sen metallinen varsi on kauniin pinkki ja viimeistelty sydämen muotoiseksi. Sivellin on tehty kolmivärisistä, synteettisistä karvoista. 

Love Beauty Fully Love Is the Foundation Brush -niminen meikkisivellin maksaa noin 27 euroa. Jokaista ostettua sivellintä kohden lahjoitetaan yksi sivellin amerikkalaisen syöpäjärjestön Look Good Feel Better -kampanjalle, jonka tarkoitus on kasvattaa syöpää sairastavien naisten itsevarmuutta. 

Sivellintä myydään toistaiseksi vain Yhdysvalloissa, mutta toivomme, että näitä saisi pian tilattua myös Suomeen!

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuvat: Valmistajat

Testasimme kiinnostavimmat kynsienhoitotuotteet juuri nyt. 

Siistivä seerumi

Sally Hansen Moisture Rehab -kynsiseerumi, 14,50 e

Tätä luvattiin: Kynsienhoitoseerumi kosteuttaa ja hoitaa sekä kynsiä että kynsinauhoja. Iltaisin kynnelle levitettävä tuote sisältää muun muassa mustasta orkideasta ja acaista saatuja uutteita, joiden luvataan parantavan kynnen kuntoa.

Näin se toimi: Kiva uutuustuote, joka tuntui aidosti kosteuttavan kunsiä. Oli myös huippua, että se hoiti samalla kynsinauhatkin. Parin viikon käytön jälkeen kynnet näyttivät paljon siistimmiltä. Kunpa tätä vielä muistaisi lisätä jatkossakin säännöllisesti. 

 

Kiireisen luottotuote

Essie Treat Love & Color -hoitolakka, sävy Cheers To You, 15,90 e

Tätä luvattiin: Uudenlainen hoitolakka vahvistaa kuivia ja katkeilevia kynsiä. Läpikuultava sävy tasoittaa kynnen pinnan ja häivyttää epätasaisuuksia. Neljä sävyvaihtoehtoa.

Näin se toimii: Lisäpisteet leveästä sudista, jonka avulla lakan levittäminen onnistui pikaisesti. Tuote oli kätevä, sillä alus- tai päällyslakkaa ei vaadittu. Kahden kerroksen jälkeen kynnen pinta näytti tasaisemmalta. Väri oli kaunis, mutta jäin kaipaamaan vielä yhtä shimmeritöntä sävyä. Pääsi silti vakkarikäyttöön!

Halpa huippulöytö

Essence SOS Power Repair -hoitolakka, 2,49 e

Tätä luvattiin: Uudistavan lakan luvataan parantavan kynnen rakennetta nopeasti. Mukana on argan-, avokado- ja macadamiaöljyä, jotka yhdessä vahvistavat kynnen pintaa. 

Näin se toimi: Ensinnäkin, tuote on ihan uskomattoman edullinen. Lakka teki kynnen pinnasta kiiltävän ja siistin näköisen. Kynnet tasoittuivat kahden kerroksen jälkeen niin sileiksi, että huomasin silitteleväni niitä tietokoneen naputtelun lomassa.

 

Uusi lemppari

Mavala Nailactan -kynsivoide, 16,10 e

Tätä luvattiin: Nailactan on iltaisin kynnelle levitettävä voide, joka ravitsee muun muassa aminohappojen ja vitamiinien avulla. Hoitava ja kosteuttava vaikutus palauttaa kynnen elastisuuden ja estää halkeilua. 

Näin se toimi: Tuote todellakin teki sen, minkä lupasi. Voidetta oli helppo hieroa lakkaamattomalle kynnelle iltaisin sängyssä makoillessa. Voide imeytyi nopeasti eikä jättänyt sormia tahmaisiksi kirjaa tai iPadia sotkemaan. Yleensä helposti liuskoittuvat kynteni tuntuivat parin viikon säännöllisen käytön jälkeen terveiltä ja kosteutetuilta.

Toimiva peruslakka

Kicks Nail Growth Treatment -hoitolakka, 8,90 e

Tätä luvattiin: Tehotuote lupaa edistää kynsien kasvua ja estää liuskottumista sekä katkeilua.

Näin se toimi: Jo yksi levityskerta riitti tasoittamaan kynnen pinnan kauniiksi. Hyvä perustuote, joka toimi erinomaisesti myös aluslakkana. Viikon aktiivisen käytön jälkeen kynnet eivät myöskään liuskottuneet. Sopii sellaiselle, jonka kynnet ovat valmiiksi jo aika esittelykelpoiset.

Kaksoisvaikutus

Korres Strength Myrrh & Calcium  -vahvistava aluslakka, 14 e

Tätä luvattiin: Kynsiä vahvistava aluslakka kohentaa kynnen alhaista kosteustasoa mirhauutteen avulla. Mukana on myös vahvistavaa kalsiumia. Tuote lupaa estää lohkeilua, liuskottumista ja katkeilua.

Näin se toimi: Lakka toi kynnelle kiilltoa, joten se toimi myös sellaisenaan. Alusalkkana se antoi kynsilakalle kestävän pohjan. Tuote esti kynsien liuskottumisen, mutta lohkeilua se ei yksinään pystynyt pysäyttämään.

Kuvat: valmistajat

Katso myös:

Kirkkaita värejä ja ihania kuoseja – Kööpenhaminan muotiviikkojen inspiroivimmat katutyylit

A Bikini A Day -blogin Natasha Oakley: "Naisten täytyy pitää toistensa puolia loppuun saakka"

Selena Gomez Woody Allenin elokuvaan – mukana myös huippunimet Elle Fanning ja Timothée Chalamet

Sokerisuihke on helppokäyttöinen tuote, joka antaa hiuksille rakennetta suolasuihkeen tapaan. Sokerisuihkeella lopputuloksesta tulee kuitenkin kosteutettu ja kiiltävä. Siksi sokerisuihke sopiikin suolasuihketta paremmin antamaan eloisuutta hennoille ja kuiville hiuksille.

Mikä se on? Sokerisuihke toimii periaattessa samalla tavoin kuin suolasuihke. Hiustuote antaa sokerin avulla hiuksille rakennetta, tuuheutta, pitoa, kiiltoa ja laineikkuutta. Se ei kuitenkaan tee hiuksista karheita, mattapintaisia eikä pörröisiä. Toisin kuin natriumkloridia sisältävät suolasuihkeet, sokerisuihkeet eivät kuivata hiusta. Kosteuttava sokerisuihke sopiikin hennoille tai vaurioituneille hiuksille suolasuihketta paremmin.

Sokerisuihketta kannattaa käyttää maltillisesti, muuten lopputuloksesta voi tulla tahmainen ja rasvaisen näköinen. Kohtuudella käytettynä hiukset näyttävät tuuheilta ja pehmeiltä. Lisäksi sokerisuihke vähentää sähköisyyttä ja taltuttaa ylöspäin sojottavat hiukset.

Miten sitä käytetään?  Sokerisuihketta voi käyttää suolasuihkeen tavoin sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin ennen kuivumista. Kuiviin hiuksiin sokerisuihke kannattaa laittaa kämenien kautta, niin loputuloksesta ei tule tahmaista. Sokerisuihkeen suihkuttamisen vuoksi hiukset kannattaa pörröttää. Sokerisuihke antaa hiuksille pitoa, joten sen lisäämisen jälken ei tarvitse hiuslakkaa.

 

Wella Professionals EIMI Sugar Lift -rakennesuihke tuntuu kevyeltä hiuksilla, eikä jätä niitä tahmaisen tuntuiseksi. Tätä käyttäessä ei kaipaa muita muotoilutuotteita. 21,90 e/150 ml.

Paul Mitchell Neon Sugar Spray toimii etenkin märkiin hiuksiin. Muista pörröttää käyttämisen jälkeen! 23e/250ml.

 

Cutrin Chooz Sugar Spray saa hiukset kiiltämään, joten se toimii erityisen hyvin sileissä ponnareissa tai sliipatuissa laineissa. Tuote suojaa UVB-säteilyltä. 7,56e/150ml.

Kuvat: valmistajat, Imaxtree

Katso myös:

Tässä on internetin suosituin hiusmalli juuri nyt – sopii lähes jokaiselle

6 tulevan syksyn parasta hiustrendiä + kampaajan pro-vinkit

Katsaus Flow-kävijöiden pukeutumiseen, osa 2

 

Helppoa, vai mitä?

1. Paranna rajausten kestoa luomivärillä.

Rajaa silmäsi pehmeällä silmämeikkikynällä ja levitä päälle siveltimellä kevyt kerros puuterimaista luomiväriä. Näin rajauksesi kestää pitkään siistinä.

2. Yhdistä kynä ja nestemäinen rajaus

Jos koet nestemäisen rajauksen tekemisen haastavaksi, piirrä luomelle rajaus ensin kynällä ja rajaa vasta sen jälkeen nestemäisellä rajaustussilla.

3. Tee luomiväristäsi intensiivisempi

Saat hennon, puuterimaisen luomivärin näyttämään intensiivisemmältä värittämällä silmäluomesi valkoisella silmämeikkikynällä ennen luomivärin levitystä.

4. Muunna luomiväri rajaukseksi.

Kostuta ohut rajaussivellin vedellä ja muunna puuterimainen luomivärisi rajaustuotteeksi. Kokeile erilaisia sävyjä.

5. Rajaa sisäpuolelta.

Saat ripsirivistösi näyttämään erityisen tuuhealta rajaamalla yläluomesi ripsiesi alapuolelta. Kokeile geelimäistä, siveltimellä levitettävää rajaustuotetta tarkan ja kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

6. Piirrä piste kerrallaan.

Jos yhtenäisen, tarkan viivan piirtäminen tuntuu liian haastavalta, piirrä ripsirajaan pieniä pisteitä ja yhdistä ne sitten yhdeksi rajausviivaksi.

 7. Viilennä meikkikynää ennen teroittamista.

Jos pehmeä meikkikynäsi katkeaa aina kesken teroituksen, laita se hetkeksi jääkaappiin ennen uutta yritystä. Kynä jähmettyy viileässä ja teroittuu helpommin. Tarkista myös, että käyttämäsi teroitin on nimenomaan meikkikynille tarkoitettu.

8. Suurenna silmiäsi vaalealla kajal-kynällä.

Rajaa alaluomesi sisäpinta vaalealla kajal-kynällä. Se suurentaa silmiäsi ja kirkastaa katsettasi.

9. Rajaa ripsivärillä.

Jos et omista nestemäistä rajaustuotetta, kokeile rajata silmäsi käyttämällä ripsivärimassaan kastettua rajaussivellintä. Kätevää, jos rajaat silmäsi vain harvoin!

10. Muunna rajaus iltameikiksi lisäämällä glitteriä

Hillitty, päiväkäyttöön sopiva rajaus muuttuu hetkessä iltameikiksi, kun lisäät sen päälle glitteriä.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: Imaxtree

Katso myös:

Uusi sovellus lupaa selvittää, kuinka hyvin ihonhoitotuotteesi todella toimivat

Tee kuorintavoide kotona – näihin helppohin resepteihin tarvitset vain ruokakaupan aineksia

Tässä on internetin suosituin hiusmalli juuri nyt – sopii lähes jokaiselle

Se selvittää myös ihosi todellisen iän.

Ihon kunnosta pystyy päättelemään paljon peiliin vilkaisemalla, mutta sen selvittäminen, kuinka tehokkaasti kalliit kasvovoiteemme toimivat, olisi kuitenkin kiinnostavaa. Onneksi tarjolla on nykyään ihon kunnon analysoimiseen tarkoitettuja sovelluksia (suosikkeinamme Rynkl ja Beautiful Me) uusimpana tulokkaana YouCam Makeup -nimiseen kauneussovellukseen lisätty Skin Diary -palvelu. 

Sovellus suosittelee ottamaan kasvoista päivittäin kuvan, jotta se voi antaa yksityiskohtaista tietoa ihon muutoksista, kuten rypyistä, finneistä ja kosteustasosta. Tärkeää on kuitenkin ottaa kuva samassa kohdassa (ja samassa valaistuksessa!) joka kerta. Skin Diary nimittäin antaa myös oman arvionsa ihon todellisesta iästä ja ainakin omassa käytössämme se vaihteli useillakin vuosilla riippuen siitä, minkälaisessa valaistuksessa kuva otettiin. Jotta sovellus pystyy todella kertomaan jotakin ihosi kunnon muutoksista, kannattaa sitä käyttää vähintään muutaman viikon jaksoissa. Varoitus: sovellus on yllättättävän koukuttava.

 

YouCam Makeup -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta.

Kuvat: YouCam Makeup
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan US

Katso myös:

Syksyn meikkitrendit ja täydellisen arkimeikin salaisuudet: kauneusgurut Anita Rincon, Sara Tarnanen ja Henry Harjusola paljastavat

Tee kuorintavoide kotona – näihin helppohin resepteihin tarvitset vain ruokakaupan aineksia

Tuplanutturoita ja luonnonkukkia – näin syntyvät festareiden trendikkäimmät kampaukset!