Juttusarjan ensimmäisessä osassa käsitellään iho-ongelmia, loihditaan säihkysääret ja metsästetään kosteuttavaa meikkivoidetta.

 

Voisitko suositella jotain hyviä tuotteita erittäin kuivalle, jopa lähes atooppiselle iholle?

 

Kuiva iho tarvitsee sekä vettä että hyviä öljyjä. Itse olen vuosia luottanut Cliniquen Moisture Surge -kosteusgeeliin, joka on kuin kevyt mansikkasorbetti. Sen lisäksi kannattaa käyttää ravitsevaa öljyä iltaisin. Unohda kovat meikinpoistoaineet ja suosi puhdistusmaitoa.

Minulla on paljon finnejä leuassa. Käytän päivittäin kasvonpuhdistusaineita. Finnit eivät vain lähde. Kannataako niitä puristella?

 

Minua vaivasi sama riesa reilu vuosi sitten. Sain ihoni kuriin puhdistusmaidolla sekä Dr. Hauschkan Puhdistusvoiteella, jota tasapainottaa ihon ph-arvon puhdistuksen jälkeen. Finnejä ei kannata puristella, jos et halua ikäviä jälkiä ihoosi. (Itse sorrun kyllä puristeluun harva se päivä.) Jos et pysty vastustamaan kiusausta, koita venyttää ihoa hellästi näppylän molemmin puolin voimakkaan puristelun sijaan.

Mitkä puhdistusaineet sekä meikkivoide ja puuteri sopivat helposti punoittavalle, herkälle ja pintakuivalle iholle ? Meikki saisi peittää hyvin kun on vähän finniarpiakin.

 

Valitse vain herkän ihon tuotteita. Kokeile esimerkiksi julkkisten suosimaa Pai Skincare -ihonhoitosarjaa. Se on kasvipohjainen luomusarja, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Kaunein meikki syntyy, kun pohja ei ole liian peittävä ja mattainen. Arvet voi piilottaa tuhdimmalla peiteaineella. Unohda puuteri, kun sinulla on pintakuiva iho tai sipaise sitä vain nenänpäähän ja leukaan. Muistathan vaihtaa kasvopyyhkeen tarpeeksi usein? Jotkin väriaineet saattavat aiheuttaa ihoreaktioita, joten suosi värjäämätöntä luomupuuvillaa.

Miten saisin sääret kauniiksi? Olen sokeroinut sääreni, mutta iho on karmean näköine. Ihokarvani ovat erittäin ongelmalliset: karvat katkeilevat ja kasvavat iho alle. Sheivatessa sänki on jo parin tunnin päästä takaisin. Vinkkejä miten kasvua saisi hidastettua?

 

Etenkin hennoilla karvoilla on taipumusta kasvaa niin sanotusti siäänpäin. Kamppailen itse saman ongelman kanssa, joten olen jättänyt epiloinnin ja sokeroinnin kokonaan. Jos sokeroit, muista kuoria iho päivittäin ja käyttää tehokkaita kosteusvoiteita. Karvat pääset tällöin kasvamaan paremmin. Kokeile karvan kasvua hillitseviä voiteita sekä karvanpoistoaineita, kuten kestosuosikki Veetiä.

Etsin hyvin vaalea meikkivoidetta, joka ei kuivata ihoa. Voiteen ei tarvitse olla kovin peittävä. Onko sinulla suosituksia?

 

BB-voiteet ovat suosikkejani, kun haluan erittäin kevyen lopputuloksen! Jos haluat panostaa voiteeseen, kokeile Jane Iredalen mineraalivoidetta. Myös Lumenen ikisuosikkini Hydradrops-meikkivoiteesta löytyy hyvin vaaleita sävyjä.

Mitä pidempään hiuksia on kasvattanut, sen hankalampaa kampaajan on antaa niitä saksia. Talvi kuivattaa hiuksia entisestään ja me ainakin sorrumme yhä useammin hätäponnariin tai sotkunutturaan. Kuulostaako tutulta? Ehkä voisimme ottaa mallia julkkisten muodonmuutoksista.

Coco Rocha lyhensi ruskeat hiuksensa vaaleaan polkkaan.

Hulmuavista hiuksistaan tunnettu Eva Longoria päätti lyhentää tukkansa raikkaaseen keskipituuteen.

Emma Robertsia pukee skarppi polkkatukka.

Gina Rodriguez ajeli rohkeasti toisen puolen hiuksistaan.

Kuvat: Instagram

Vamp Stampiksi nimetty tuote kuulostaa mullistavalta.

Jotkut käyttävät teippiä, toiset yrittävät saada viivasta täydellisen pisteiden avulla. Näyttävien kissarajausten tekeminen vaatii kovaa harjoittelua ja vakaata kättä, mutta nyt markkinoille on tulossa tuote, joka saattaa helpottaa elämäämme huomattavasti. 

Vamp Stamp -nimeä kantava tuote lupaa nimittäin tehdä rajauksista onnistuneet joka kerta: kynää muistuttava väline dipataan ensin mihin tahansa eyeliner-purkkiin, minkä jälkeen rajaus ikään kuin leimataan silmäkulmiin. 

Emme ole vielä päässeet kokeilemaan tuotetta, mutta ainakin Instagram-stalkkauksen perusteella homma näyttää erittäin helpolta. Toivomme, että Vamp Stamp todella lunastaa lupauksensa!

Vamp Stampin on luonut yhdysvaltalainen meikkaaja Veronica Lorenz. Sen tarkkaa lanseerausaikaa ei ole vielä kerrottu, mutta voit seurata uutisia esimerkiksi brändin somessa

Video, jonka The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) julkaisi

 

Our babe @addykruse Winging It! With #thevampstamp #eyelineronpoint

Video, jonka The Vamp Stamp® (@thjulkaisi

Sileää vai kiharaa, kiiltoa vai volyymia? Kansainvälinen Kevin Murphy -kouluttaja, kampaaja Juha-Matti Manninen jakoi parhaat vinkkinsä pikkujouluhiuksiin.

Sliipatut ja kiharat hiukset

Näyttävän lookin saat, kun vedät hiukset taakse vahan tai geelin avulla. Suihki kokonaisuus raikkaaksi kiiltosuihkeen avulla. Jätä vähintään pieni osio hiuksista vapaaksi, jotta ilmeestä ei tule liian kova. Esimerkiksi rento kihara taakse sliipattuna näyttää sopivan juhlavalta.

Letit osana kampausta

Käytä lettejä yksityiskohtina pikkujoulukampauksessa. Letitä pikkuletti vaikkapa kiertämään päätä tai kulkemaan otsalta niskaa kohti.

Hiuskoristeet

Pinnit sekä hius- ja rintakorut ovat tulevan pikkujoulukauden hitti. Käytä hiuskoristeissa inspiraationa menneitä vuosikymmeniä.

40- ja 50-luku

Erityisesti lyhyisiin hiuksiin ammennetaan nyt inpiraatiota 40- ja 50-luvuilta. Mallia kierrettyihin otsahiuksiin ja loiviin kiharoihin voi etsiä näyttelijälegendoilta, kuten Lauren Bacallilta, Betty Grabelta ja Marilyn Monroelta. Tsekkaa ainakin leffat Kuinka miljonääri naidaan ja Syvä uni.Kuvat: Imaxtree

Alunperin miehille suunniteltu tuote jatkaa valtavaa suosiotaan kauneusvloggaajien keskuudessa.

Monet kauneusalan ammattilaiset tituleeraavat Nivea Men Sensitive Post Shave Balm -voidetta maailman parhaaksi meikinpohjustustuotteeksi. 

Kaikki sai alkunsa vuonna 2015, kun YouTuben suosituimpiin kauneusvloggaajiin kuuluva hollantilainen Nikkie de Jager jakoi Nikkietutorials-kanavansa 2,5 miljoonalle seuraajalleen videon, jossa hehkutti Nivean voidetta parhaaksi koskaan kokeilemaksensa primeriksi. Nikkie oli kuulemma päätynyt käyttämään sitä poikaystävänsä kaapista puolivahingossa. Myös monet muut suositut kauneusvloggaajat, kuten KathleenLights ja Roxette Arisa, ovat sittemmin kertoneet olleensa ihmeissään tuotteen tehokkuudesta. Jopa itse Kylie Jenner on kertonut Snapchatissa käyttävänsä voidetta meikkivoiteensa alla. 

Kaiken hehkutuksen jälkeen päädyimme vihdoin testaamaan tuotetta primerina itsekin. Voide tuntuu kasvoilla erittäin miellyttävältä sen viilentävän vaikutuksen ansiosta. Se on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, ja pari tippaa riittää helposti koko kasvoille. Tuote kannatta hieroa ihoon kunnolla, kunnes se tuntuu lähes tahmealta. Voide tasoittaa ihohuokoset uskomattoman tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan huomattavasti kimmoisammalta ja sileämmältä päihittäen siten monet testissä olleet hintavat primerit. Entä tuoksu? Alkuun kieltämättä aavistuksen miehekäs, mutta muuttuu tuotteen kuivuessa lähinnä raikkaaksi.

Nivea Men Sensitive Post Shave Balmin vaikuttava aine on kosteutta tehokkaasti sitova glyseroli, jota se sisältää huomattavasti perinteisiä primereita enemmän. Glyserolin sanotaan suorastaan imevän itseensä myös päälle levityetyn meikkivoiteen sen sisältämän veden vuoksi ja pitäen siten meikin siistinä pitkänkin päivän. Nikkie de Jager kertoi tuotteen pitävän hänen öljyisen ihonsa mattaisena iltaan saakka. Testaajalla se puolestaan kosteutti syksyn myötä pintakuivunutta ihoa tehokkaasti. Tämä pääsee vakkarikäyttöön!

 

Nivea Men Sensitive Post Shave Balm, noin 7,10 euroa.

 

 

 

ehkä ei

Tämän alle 8 euroa maksavan tuotteen väitetään olevan maailman paras primer - testasimme, toimiiko se

Sisältää aineita jotka on tarkoitettu imeytymään ihoon, ei olemaan ihon päällä. Siihen kun päälle laitetaan meikkivoidetta joka sitoutuu imeytyviin aineisiin, niin sinne ne meikkivoiteenkin aineet menevät. Jotka on tarkoitettu olemaan ihon päällä, ei imeytymään syvälle ihoon. En usko että kukaan niin syväpuhdistaa ihoaan joka ilta, että nämä aineet sitten pois saataisiin. Ei kannata ihmetellä pian iholle ilmestyvää epätasautta ja tukkeutuneita ihohuokosia ja kauniin punaisia finnejä. Toki tämä...
Lue kommentti