Kaikilla meillä on niitä päiviä, kun hiukset ovat joko liian pörrössä, liian latteat, tai rasvoittuvat hetkessä. Näillä helpoilla kampauksilla pelastat pahimmankin tukkakriisin.

Kaikilla meillä on niitä päiviä, kun hiukset ovat joko liian pörrössä, liian latteat, tai rasvoittuvat hetkessä. Näillä helpoilla kampauksilla pelastat pahimmankin tukkakriisin.

Pelastava panta

Suihkuta hiuksiin kuivashampoota ja harjaa kaikki hiukset taakse. Laita ohut panta pitämään hiukset ojennuksessa, jonka jälkeen voit tupeerata taaksejäävää osiota tuuheammaksi. Suihki lakkaa etualalle, jotta pienetkin suortuvat pysyvät ojennuksessa. 

Klassinen nuttura

Suuri nuttura hiusvalkilla, on yksi helpoimmista kampauksista. Tee ensin tiukka poninhäntä haluamaasi kohtaan. Pujota hiusvalkki poninhännän ympärille ja tee nuttura niin että valkki jää piiloon. Kiinnitä muutamalla pinnillä ja viimeistele hiuslakalla. 

Pörröpään kuminauhakikka 

Tämä toimii parhaiten hiukan kiharassa tai pörröisessä tukassa, mutta onnistuu toki suorallakin. Tarvitset vain kuminauhapannan pääsi ympärille. Tähän voi käyttää myös koruilla tai kukilla varustettuja pantoja. Harjaa hiukset normaalisti ja aseta kuminauha päähän niin kuin laittaisit hatun. Kieputa hiukset pannan ympärille niin, että kuminauha jää piiloon. Kiinnitä halutessasi muutamalla pinnillä. 

Boheemit kalanruotoletit

Kalanruotoletti on helpompi kuin monet luulevat. Siinä jaetaan hiukset ensin kahteen yhtä suureen osioon, jonka jälkeen kummankin puolen ulkosyrjästä aletaan tuomaan pieniä hiusosioita toiselle puolelle vuoroitellen. Lisää letin alkuvaiheessa mukaan silkkinauhaa, niin saat hiukan väriä mukaan. Boheemi ilme syntyy pöyhimällä lopputulosta niin, että siitä tulee hiukan pörröinen. 

 

Puoliponnarin päivitys

Puoliponnari on monille tuttu ala-asteajoilta. Tästä saa kuitenkin salonkikelpoisen version, kun pyörittää poninhännän ympärille hiuksia niin, että se jää piiloon. Kiinnitä alapuolelta pienellä pinnillä. 

 Lettikruunu

Jaa hiukset kahteen osioon ja tee niistä letit. Löysää hiukan kumpaakin lettiä, jotta niistä tulee paksun näköiset. Kiinnitä yksi kerrallaan päälaelle ja piilota päädyt lettiosioiden alle. 

Prinsessa Jasminen poninhäntä

Aladdinista tuttu kampaus sopii hyvin myös arkikäyttöön. Käytä mahdollisimman ohuita kuminauhoja, jotka ovat läpinäkyviä tai mahdollisimman lähellä omaa hiusväriäsi. 

Hatun alle piiloon

Tyylikäs hattu pelastaa minkä tahansa hiuskriisin tai antaa likaiselle tukalle vielä armonaikaa. Boheemin lierin pariksi sopii hiukan huolittelematon ja sotkuinen look. 

 

Jackie Kennedy

Menikö kotivärjäys pilalle tai erehdyitkö antamaan poikaystäväsi leikata hiuksesi Fiskarsin saksilla? Ei hätää, kiedo hiukset huivin alle piiloon ja viimeistele ilme suurilla aurinkolaseilla. Tällä kikalla selviät pahimmastakin hiuskatastrofista.

Kuvat: Imaxtree

Mitä pidempään hiuksia on kasvattanut, sen hankalampaa kampaajan on antaa niitä saksia. Talvi kuivattaa hiuksia entisestään ja me ainakin sorrumme yhä useammin hätäponnariin tai sotkunutturaan. Kuulostaako tutulta? Ehkä voisimme ottaa mallia julkkisten muodonmuutoksista.

Coco Rocha lyhensi ruskeat hiuksensa vaaleaan polkkaan.

Hulmuavista hiuksistaan tunnettu Eva Longoria päätti lyhentää tukkansa raikkaaseen keskipituuteen.

Emma Robertsia pukee skarppi polkkatukka.

Gina Rodriguez ajeli rohkeasti toisen puolen hiuksistaan.

Kuvat: Instagram

Vamp Stampiksi nimetty tuote kuulostaa mullistavalta.

Jotkut käyttävät teippiä, toiset yrittävät saada viivasta täydellisen pisteiden avulla. Näyttävien kissarajausten tekeminen vaatii kovaa harjoittelua ja vakaata kättä, mutta nyt markkinoille on tulossa tuote, joka saattaa helpottaa elämäämme huomattavasti. 

Vamp Stamp -nimeä kantava tuote lupaa nimittäin tehdä rajauksista onnistuneet joka kerta: kynää muistuttava väline dipataan ensin mihin tahansa eyeliner-purkkiin, minkä jälkeen rajaus ikään kuin leimataan silmäkulmiin. 

Emme ole vielä päässeet kokeilemaan tuotetta, mutta ainakin Instagram-stalkkauksen perusteella homma näyttää erittäin helpolta. Toivomme, että Vamp Stamp todella lunastaa lupauksensa!

Vamp Stampin on luonut yhdysvaltalainen meikkaaja Veronica Lorenz. Sen tarkkaa lanseerausaikaa ei ole vielä kerrottu, mutta voit seurata uutisia esimerkiksi brändin somessa

Video, jonka The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) julkaisi

 

Our babe @addykruse Winging It! With #thevampstamp #eyelineronpoint

Video, jonka The Vamp Stamp® (@thjulkaisi

Sileää vai kiharaa, kiiltoa vai volyymia? Kansainvälinen Kevin Murphy -kouluttaja, kampaaja Juha-Matti Manninen jakoi parhaat vinkkinsä pikkujouluhiuksiin.

Sliipatut ja kiharat hiukset

Näyttävän lookin saat, kun vedät hiukset taakse vahan tai geelin avulla. Suihki kokonaisuus raikkaaksi kiiltosuihkeen avulla. Jätä vähintään pieni osio hiuksista vapaaksi, jotta ilmeestä ei tule liian kova. Esimerkiksi rento kihara taakse sliipattuna näyttää sopivan juhlavalta.

Letit osana kampausta

Käytä lettejä yksityiskohtina pikkujoulukampauksessa. Letitä pikkuletti vaikkapa kiertämään päätä tai kulkemaan otsalta niskaa kohti.

Hiuskoristeet

Pinnit sekä hius- ja rintakorut ovat tulevan pikkujoulukauden hitti. Käytä hiuskoristeissa inspiraationa menneitä vuosikymmeniä.

40- ja 50-luku

Erityisesti lyhyisiin hiuksiin ammennetaan nyt inpiraatiota 40- ja 50-luvuilta. Mallia kierrettyihin otsahiuksiin ja loiviin kiharoihin voi etsiä näyttelijälegendoilta, kuten Lauren Bacallilta, Betty Grabelta ja Marilyn Monroelta. Tsekkaa ainakin leffat Kuinka miljonääri naidaan ja Syvä uni.Kuvat: Imaxtree

Alunperin miehille suunniteltu tuote jatkaa valtavaa suosiotaan kauneusvloggaajien keskuudessa.

Monet kauneusalan ammattilaiset tituleeraavat Nivea Men Sensitive Post Shave Balm -voidetta maailman parhaaksi meikinpohjustustuotteeksi. 

Kaikki sai alkunsa vuonna 2015, kun YouTuben suosituimpiin kauneusvloggaajiin kuuluva hollantilainen Nikkie de Jager jakoi Nikkietutorials-kanavansa 2,5 miljoonalle seuraajalleen videon, jossa hehkutti Nivean voidetta parhaaksi koskaan kokeilemaksensa primeriksi. Nikkie oli kuulemma päätynyt käyttämään sitä poikaystävänsä kaapista puolivahingossa. Myös monet muut suositut kauneusvloggaajat, kuten KathleenLights ja Roxette Arisa, ovat sittemmin kertoneet olleensa ihmeissään tuotteen tehokkuudesta. Jopa itse Kylie Jenner on kertonut Snapchatissa käyttävänsä voidetta meikkivoiteensa alla. 

Kaiken hehkutuksen jälkeen päädyimme vihdoin testaamaan tuotetta primerina itsekin. Voide tuntuu kasvoilla erittäin miellyttävältä sen viilentävän vaikutuksen ansiosta. Se on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, ja pari tippaa riittää helposti koko kasvoille. Tuote kannatta hieroa ihoon kunnolla, kunnes se tuntuu lähes tahmealta. Voide tasoittaa ihohuokoset uskomattoman tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan huomattavasti kimmoisammalta ja sileämmältä päihittäen siten monet testissä olleet hintavat primerit. Entä tuoksu? Alkuun kieltämättä aavistuksen miehekäs, mutta muuttuu tuotteen kuivuessa lähinnä raikkaaksi.

Nivea Men Sensitive Post Shave Balmin vaikuttava aine on kosteutta tehokkaasti sitova glyseroli, jota se sisältää huomattavasti perinteisiä primereita enemmän. Glyserolin sanotaan suorastaan imevän itseensä myös päälle levityetyn meikkivoiteen sen sisältämän veden vuoksi ja pitäen siten meikin siistinä pitkänkin päivän. Nikkie de Jager kertoi tuotteen pitävän hänen öljyisen ihonsa mattaisena iltaan saakka. Testaajalla se puolestaan kosteutti syksyn myötä pintakuivunutta ihoa tehokkaasti. Tämä pääsee vakkarikäyttöön!

 

Nivea Men Sensitive Post Shave Balm, noin 7,10 euroa.

 

 

 

ehkä ei

Tämän alle 8 euroa maksavan tuotteen väitetään olevan maailman paras primer - testasimme, toimiiko se

Sisältää aineita jotka on tarkoitettu imeytymään ihoon, ei olemaan ihon päällä. Siihen kun päälle laitetaan meikkivoidetta joka sitoutuu imeytyviin aineisiin, niin sinne ne meikkivoiteenkin aineet menevät. Jotka on tarkoitettu olemaan ihon päällä, ei imeytymään syvälle ihoon. En usko että kukaan niin syväpuhdistaa ihoaan joka ilta, että nämä aineet sitten pois saataisiin. Ei kannata ihmetellä pian iholle ilmestyvää epätasautta ja tukkeutuneita ihohuokosia ja kauniin punaisia finnejä. Toki tämä...
Lue kommentti