Cosmon bloggaaja Natalie Vilen testasi uutuusrajauskynät.

Vaativalle käyttäjälle: Lancôme Artliner -eyeliner 39,50 e.

Tätä luvattiin: Meikkitaiteilijoiden suosikilla saa loihdittua monenlaiset eri rajaukset.

Näin se toimi: Pitkä ja pehmeä sivellin loihti todella tarkat rajaukset. Yhdellä vedolla sai rajattua jopa koko silmäluomen. Koska sivellin ei ollut kovin jykevä, vedot vaativat useamman päivän harjoittelua. Väri pysyi hyvin koko päivän, ainoa miinus hieman vetisestä koostumuksesta.

 Arvosana: 4/5

 

Monipuolinen kärki: IsaDora Twin Tip -eyeliner 18,90 e.

Tätä luvattiin: Silmänrajaustussin litteää ja pyöreää kärkeä voi käyttää kahdella eri tavalla. Se sopii niin ohuisiin kuin paksuihinkin rajauksiin.

Näin se toimi: Paksu sivellin sopii erinomaisesti dramaattisiin rajauksiin ja on oiva valinta esimerkiksi smokey eye -meikin tekoon. Säilytän tuotetta kaapissani näyttävän juhlameikin varalta.

Arvosana: 4/5

               

 

Irtoripsien kaveriksi: Makiash Perfection Liner -nestemäinen rajauskynä 16,90 e.

Tätä luvattiin: Ainutlaatuinen huopakärki tekee rajausten piirtämisestä vaivattomampaa.

Näin se toimi: Rajaussilveltimellä sai piirrettyä hyvin ohuet rajaukset aivan ripsien tyveen. Näyttävämpään tulokseen sitä piti sivellä useaan otteeseen luomelle. Siksi rajauskynä sopii erinomaisesti esimerkiksi irtoripsien kanssa käytettäväksi. Tuote vaatii vedenkestävälle meikille tarkoitetun meikinpoistoaineen.

Arvosana: 2/5

           

 

Kiireisen aamun pelastaja: Lumene True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi 12,90 e.

Tätä luvattiin: Taianomaisen intensiivinen ja viettelevän tarkka rajaus. Täydellinen ratkaisu koko päivän kestävään virheettömään meikkiin.

Näin se toimi: Joustavalla päällä sai tehtyä hyvin pikkutarkkaa jälkeä. Väriä tuli hyvin ja vain yksi kerros riitti. Tuote kuivui todella nopeasti, mutta päivän aikana väri oli levinnyt hieman luomelle. Jouduin korjailemaan rajausta päivän aikana muutamaan otteeseen. Ei sovi sateisiin päiviin.

Arvosana: 3/5

Todellinen yllättäjä: E.L.F Essential Liquid Eyeliner Black -nestemäinen rajausväri 3,50 e.

Tätä luvattiin: Pitkäkestoinen lopputulos. Piirtopää on tarkka ja helppokäyttöinen.

Näin se toimi: Pidin ohuesta siveltimestä ja sen helppokäyttöisyydestä. Väri pysyi luomilla koko päivän, se kesti jopa kovan salitreenin. Sopii myös tiukkaan budjettiin. Miinusta vain hyvin nestemäisestä koostumuksesta, joka pidensi kuivumisaikaa.

Ei sovi kiireisiin aamuihin!

Arvosana: 3/5

Kestävä lopputulos: Estée Lauder Little Black Liner -eyeliner 35 e.

Tätä luvattiin: Vedenkestävä ja tahraamaton. Kolme eri tyyliä yhdellä rajaustussilla.

Näin se toimi: Kaksipäinen eyeliner oli todella kätevä. Kapealla ultra-fine-päällä sai tehtyä ohuet rajaukset aivan ripsien tyveen. Thin/thick -päällä taas syntyivät näyttävät ja graafiset rajaukset. Väri pysyi jopa yli 12 tuntia luomella. Tämän rajaussiveltimen haluan omaan meikkipussiini!

Arvosana: 5/5

Mitä pidempään hiuksia on kasvattanut, sen hankalampaa kampaajan on antaa niitä saksia. Talvi kuivattaa hiuksia entisestään ja me ainakin sorrumme yhä useammin hätäponnariin tai sotkunutturaan. Kuulostaako tutulta? Ehkä voisimme ottaa mallia julkkisten muodonmuutoksista.

Coco Rocha lyhensi ruskeat hiuksensa vaaleaan polkkaan.

Hulmuavista hiuksistaan tunnettu Eva Longoria päätti lyhentää tukkansa raikkaaseen keskipituuteen.

Emma Robertsia pukee skarppi polkkatukka.

Gina Rodriguez ajeli rohkeasti toisen puolen hiuksistaan.

Kuvat: Instagram

Vamp Stampiksi nimetty tuote kuulostaa mullistavalta.

Jotkut käyttävät teippiä, toiset yrittävät saada viivasta täydellisen pisteiden avulla. Näyttävien kissarajausten tekeminen vaatii kovaa harjoittelua ja vakaata kättä, mutta nyt markkinoille on tulossa tuote, joka saattaa helpottaa elämäämme huomattavasti. 

Vamp Stamp -nimeä kantava tuote lupaa nimittäin tehdä rajauksista onnistuneet joka kerta: kynää muistuttava väline dipataan ensin mihin tahansa eyeliner-purkkiin, minkä jälkeen rajaus ikään kuin leimataan silmäkulmiin. 

Emme ole vielä päässeet kokeilemaan tuotetta, mutta ainakin Instagram-stalkkauksen perusteella homma näyttää erittäin helpolta. Toivomme, että Vamp Stamp todella lunastaa lupauksensa!

Vamp Stampin on luonut yhdysvaltalainen meikkaaja Veronica Lorenz. Sen tarkkaa lanseerausaikaa ei ole vielä kerrottu, mutta voit seurata uutisia esimerkiksi brändin somessa

Video, jonka The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) julkaisi

 

Our babe @addykruse Winging It! With #thevampstamp #eyelineronpoint

Video, jonka The Vamp Stamp® (@thjulkaisi

Sileää vai kiharaa, kiiltoa vai volyymia? Kansainvälinen Kevin Murphy -kouluttaja, kampaaja Juha-Matti Manninen jakoi parhaat vinkkinsä pikkujouluhiuksiin.

Sliipatut ja kiharat hiukset

Näyttävän lookin saat, kun vedät hiukset taakse vahan tai geelin avulla. Suihki kokonaisuus raikkaaksi kiiltosuihkeen avulla. Jätä vähintään pieni osio hiuksista vapaaksi, jotta ilmeestä ei tule liian kova. Esimerkiksi rento kihara taakse sliipattuna näyttää sopivan juhlavalta.

Letit osana kampausta

Käytä lettejä yksityiskohtina pikkujoulukampauksessa. Letitä pikkuletti vaikkapa kiertämään päätä tai kulkemaan otsalta niskaa kohti.

Hiuskoristeet

Pinnit sekä hius- ja rintakorut ovat tulevan pikkujoulukauden hitti. Käytä hiuskoristeissa inspiraationa menneitä vuosikymmeniä.

40- ja 50-luku

Erityisesti lyhyisiin hiuksiin ammennetaan nyt inpiraatiota 40- ja 50-luvuilta. Mallia kierrettyihin otsahiuksiin ja loiviin kiharoihin voi etsiä näyttelijälegendoilta, kuten Lauren Bacallilta, Betty Grabelta ja Marilyn Monroelta. Tsekkaa ainakin leffat Kuinka miljonääri naidaan ja Syvä uni.Kuvat: Imaxtree

Alunperin miehille suunniteltu tuote jatkaa valtavaa suosiotaan kauneusvloggaajien keskuudessa.

Monet kauneusalan ammattilaiset tituleeraavat Nivea Men Sensitive Post Shave Balm -voidetta maailman parhaaksi meikinpohjustustuotteeksi. 

Kaikki sai alkunsa vuonna 2015, kun YouTuben suosituimpiin kauneusvloggaajiin kuuluva hollantilainen Nikkie de Jager jakoi Nikkietutorials-kanavansa 2,5 miljoonalle seuraajalleen videon, jossa hehkutti Nivean voidetta parhaaksi koskaan kokeilemaksensa primeriksi. Nikkie oli kuulemma päätynyt käyttämään sitä poikaystävänsä kaapista puolivahingossa. Myös monet muut suositut kauneusvloggaajat, kuten KathleenLights ja Roxette Arisa, ovat sittemmin kertoneet olleensa ihmeissään tuotteen tehokkuudesta. Jopa itse Kylie Jenner on kertonut Snapchatissa käyttävänsä voidetta meikkivoiteensa alla. 

Kaiken hehkutuksen jälkeen päädyimme vihdoin testaamaan tuotetta primerina itsekin. Voide tuntuu kasvoilla erittäin miellyttävältä sen viilentävän vaikutuksen ansiosta. Se on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, ja pari tippaa riittää helposti koko kasvoille. Tuote kannatta hieroa ihoon kunnolla, kunnes se tuntuu lähes tahmealta. Voide tasoittaa ihohuokoset uskomattoman tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan huomattavasti kimmoisammalta ja sileämmältä päihittäen siten monet testissä olleet hintavat primerit. Entä tuoksu? Alkuun kieltämättä aavistuksen miehekäs, mutta muuttuu tuotteen kuivuessa lähinnä raikkaaksi.

Nivea Men Sensitive Post Shave Balmin vaikuttava aine on kosteutta tehokkaasti sitova glyseroli, jota se sisältää huomattavasti perinteisiä primereita enemmän. Glyserolin sanotaan suorastaan imevän itseensä myös päälle levityetyn meikkivoiteen sen sisältämän veden vuoksi ja pitäen siten meikin siistinä pitkänkin päivän. Nikkie de Jager kertoi tuotteen pitävän hänen öljyisen ihonsa mattaisena iltaan saakka. Testaajalla se puolestaan kosteutti syksyn myötä pintakuivunutta ihoa tehokkaasti. Tämä pääsee vakkarikäyttöön!

 

Nivea Men Sensitive Post Shave Balm, noin 7,10 euroa.

 

 

 

ehkä ei

Tämän alle 8 euroa maksavan tuotteen väitetään olevan maailman paras primer - testasimme, toimiiko se

Sisältää aineita jotka on tarkoitettu imeytymään ihoon, ei olemaan ihon päällä. Siihen kun päälle laitetaan meikkivoidetta joka sitoutuu imeytyviin aineisiin, niin sinne ne meikkivoiteenkin aineet menevät. Jotka on tarkoitettu olemaan ihon päällä, ei imeytymään syvälle ihoon. En usko että kukaan niin syväpuhdistaa ihoaan joka ilta, että nämä aineet sitten pois saataisiin. Ei kannata ihmetellä pian iholle ilmestyvää epätasautta ja tukkeutuneita ihohuokosia ja kauniin punaisia finnejä. Toki tämä...
Lue kommentti