1. Pikafreesaa tukkasi suihkuttamalla hiusharjaasi hajuvettä. Harjasta tuoksu levittyy tasaisesti hiuksiisi

2. Pidä meikkisienesi tai beautyblenderisi puhtaana säilyttämällä sitä yllätyssuklaamunan sisällä tulevassa muovimunassa. 

3. Meikaatko usein aamubussissa? Laita muovinen pankki- tai kantiskortti ripsirivistösi taakse levittäessäsi ripsarin. Näin (sinun tai bussikuskin) virheliikkeet eivät saa tuotetta tarttumaan silmäluomeesi. 

4. Levitä runsaasti ripsiväriä aivan ripsien tyveen, jos haluat skipata rajausten tekemisen. Tasaa luomeen levinnyt ripsiväri kauniiksi viivaksi rajaussiveltimellä.

5. Teetkö pohjameikin ennen silmämeikkiä? Estä luomivärin variseminen alaluomelle laittamalla kestovärilappu tai kasvopaperia alaluomelle.

6. Nopeuta kynsilakan kuivumista dippaamalla sormesi kylmään vesiastiaan annettuasi niiden kuivua parin minuutin ajan. Lakka kovettuu hetkessä.

7. Kiharsit hiuksesi täydellisiksi, mutta suihkun kosteus saa hiuksesi suoristumaan ennen seuraavaa päivää? Laita suihkuun tiivis suihkumyssy, niin kosteus ei pääse purkamaan lämpökäsittelyn rakennetta.

8. Tee nopeat laineet hiuksiisi aamulla. Suihkuta hiuksiin suolasuihketta ja pyöritä nutturalle. Avaa hiuksesi muiden aamutoimien jälkeen.

9. Pidennä lettikiharan kestoa käsittelemällä lettisi suoristusraudalla. Avaa letti, kun hiuskesi ovat jäähtyneet. 

Kuva: Imaxtree
Alkuperäinen juttu: Elle.com

Haastattelimme Youtube-kauneuspersoona Henry Harjusolaa, maskeeraaja Sara Tarnasta sekä New Yorkissa työskentelevää Anita Rinconia. Kolmikko paljastaa, mistä tyyleistä he ovat eniten innostuneet, mikä on meikkihistorian kammottavin trendi ja mitkä kauneustrendit tulevat olemaan pinnalla ensi syksynä. 

ANITA RINCÓN


Miten päädyit kauneusalalle?

Olen ollut kiinnostunut kauneusjutuista niin kauan kuin muistan. Aloin tehdä Tukholmassa yliopiston ohessa freelancerina trendijuttuja eri lehtiin ja nettiportaaleille, mikä syvensi tuotetietämystäni. Vastasin samanaikaisesti ruotsalaisen Bubbleroom-nettikaupan Suomen markkinoinnista, mikä opetti oman alan verkkokaupan pyörittämisestä paljon.

Miten teet arkimeikkisi?

Kovassa kiireessä pelkkä pohjustus, varjostus ja kevyt silmämeikki riittävät. Kesällä ei ole kiva kulkea raskaassa meikissä, etenkään kuumassa New Yorkissa. Tänä kesänä olen monesti jättänyt meikkivoiteen pois ja korvannut sen sävyttävällä päivävoiteella.

Mitä meikkituotteita kannat aina mukana esim. kaupungilla liikkuessasi?

Peitevoide (Makeup Forever Ultra HD Concealer), nestemäinen rajauskynä (Lancome Grandiose) ja kiinnityssuihke (Urban Decay All Nightwish). Omalta meikkibrändiltäni Rincón Cosmeticsilta kulkee aina mukana GlowBomb-hohtopuuteri.

Mikä on ollut urasi huippuhetki?

Oma TV-sarjani Amerikan Anita tuntuu vieläkin epätodelliselta. Koska asun New Yorkissa ja olen nyt ensimmäistä kertaa Suomessa kolmeen vuoteen, en koskaan päässyt näkemään sitä televisiosta. Monet katsojat ottivat kuitenkin yhteyttä sosiaalisen median kautta, ja kertoivat kuinka sarja rohkaisi heitä tavoittelemaan omia unelmiaan. Palaute on tehnyt sarjasta ehdottomasti urani huippuhetken.

Mistä meikkitrendistä olet itse innostunut eniten juuri nyt?

Rakastan hehkuvaa meikkiä, ja tänä kesänä suositut hohtopuuterit kruunaavat sekä päivä- että iltameikin.

Mitkä asiat/henkilöt inspiroivat sinua tällä hetkellä?

Minua inspiroivat eri aloilla menestyneet ihmiset, jotka ovat rakentaneet omasta visioistaan jotain konkreettista. Varsinkin tarinat, joissa on luotu jotain tyhjästä. En itse ottanut yritykseni perustamiseen lainaa tai rahoittajia, eikä minulla ollut kummempia säästöjä, joten samankaltaiset tarinat innostavat minua.

Mitkä ovat syksyn tärkeimmät meikkitrendit? Mikä pysyy ja mitä uutta tulee mukaan?

New Yorkissa kevään muotiviikoilla nähtiin tumma huulimeikki ja runsaat ripset. Uskon, että metallisen lookin supersuosio jatkuu vielä pitkään sekä luomilla että huulilla.

Mikä on kammottavin kauneustrendi, johon olet törmännyt elämäsi aikana?

90-luvun ylinypityt kulmat! Onneksi nyt kulmissa on trendinä paksummat, luonnolliset kulmat.

Mikä on meikkaamisessa/kauneusalalla työskentelemisessä kiehtovinta?

Uusien tuotteiden suunnitteleminen, luomisprosessi ja lopulta valmiin tuotteen näkeminen. Siihen ei koskaan kyllästy! Työni on tosi monipuolista - päiväni keskittyvät pääosin meikkibrändiini Rincón Cosmeticsiin, mutta sen lisäksi minua bookataan usein puhujaksi erilaisiin tapahtumiin ja yliopistoille.

SARA TARNANEN

Milloin kiinnostuit meikeistä ja kauneudesta ensimmäistä kertaa?

Muistaakseni aloin tokalla luokalla meikkaamaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Inspiraatio tuli barbien vaaleansinisistä luomista ja pinkeistä huulista.

Miten päädyit kauneusalalle?

Lähdin opiskelemaan kosmetologiksi meikkaajan sijasta, koska halusin oppia kauneudenhoidosta kokonaisvaltaisesti  ja saada toinen suunnitelma, mikäli meikkaajan hommat eivät jostain syystä kiinnostaisi tai töitä ei olisi. Näin ei ole onneksi käynyt. Olen ollut alalla vasta pari vuotta, mutta tuntuu, että olen tullut sinne rytinällä ja nyt olen unelma-ammatissani.

Miten teet arkimeikkisi?

Meikkivoide, puuteri, contour-puuteri, highlight, nestemäinen mattahuulipuna ja voimakas rajaus, ruskeaa luomiväriä ja jotain ruusukultaista liikkuvalle luomelle sekä valokohdat sisänurkkiin. Valkoinen sisäkajaali, nestemäinen kissarajaus melkein kulmiin saakka, ripsari yläripsiin, tekoripset ja siipimäiset kulmakarvat puuterimaisella kulmatuotteella. Lopuksi mustaa mascaraa kulmakarvoihin tuomaan tekstuuria. Arkimeikkini vie aikaa noin 20-30 minuuttia.

Mitä meikkituotteita kannat aina mukana esim. kaupungilla liikkuessasi?

Nestemäinen mattahuulipuna, ripsiliima ja pinsetit kulkevat aina mukana, ehkä myös huulikiilto. Puuteria en kanna enää, koska panostan eniten meikkipohjaan ja se voi parhaimmillaan kestää minulla jopa koko yön.

Mikä on ollut urasi huippuhetki?

Paras tekniikka- palkinto Nyx Nordic Face Awardsissa.

Mistä meikkitrendistä olet itse innostunut juuri nyt?

Halajan eniten kaikkea mahdollisimman hehkuvaa ja autenttista. Kulmat saavat olla karvaiset, eikä enää sharpit niin kuin viime vuonna. Nestemäiset tai cream-poskipunat, mahdollisimman kuulas meikkipohja janestemäiset highlighterit. Lempilookkini on tällä hetkellä ruskettunut hehkuva beach goddess- look mutta Suomen kesä on vähän jarrutellut siitä nauttimista.

Mitkä asiat/henkilöt inspiroivat sinua tällä hetkellä?

@tominamakeup on tällä hetkellä lempiartistini. Hän tekee näyttäviä, mutta kuulaita, vähän nestemäisiä lookkeja.

Mitkä ovat syksyn tärkeimmät meikkitrendit? Mikä pysyy ja mitä uutta tulee mukaan?

Matta ei ole enää niin must meikkivoiteessa eikä huulissa. Uskon, että syksyllä tullaan näkemään kesän trendien rohkaisemana vähemmän maskimaisia meikkipohjia ja karvamaisempia kulmia. Kuitumascaroilla suomalainenkin saa hentoihin kulmiin tekstuuria ja tuuheutta. Mascara pitää myös karvat paremmin aloillaan koostumuksensa vuoksi kuin geeli. Contour jatkaa edelleen, mutta pehmeämpänä ja uskon, että moni palaa takaisin cream-tuotteisiin nimenomaan niiden kuultavuuden ja pehmeämmän levittymisen vuoksi.

Mikä on kammottavin kauneustrendi, johon olet törmännyt elämäsi aikana?

Erilaiset kulmakarvatrendit vuosikymmenten varrella, en totu niihin koskaan. Itse elin myös 2000-luvun alun viivakulmat ja "siittiökulmakarvat", mutta kaikki muut menneet muoti-ilmiöt aina jotenkin ymmärrän. Ne kertovat jotain ajastaan ja toistuvat trendien kierron mukaan.

Mikä on meikkaamisessa/kauneusalalla työskentelemisessä kiehtovinta?

Ihmiset, tarinat ja taide. Meikattujen kasvojen takana on aina tarina, ja joskus tarina on päinvastainen tarina mitä pinta antaa ymmärtää. Meikki kertoo minulle ihmisistä yhtä paljon kuin pukeutuminen. Instagram-artistien meikkilookit ovat minulle puhdasta taidetta ja itsensä toteuttamista. En näe sitä niin, että joku yrittää tehdä itseään paremmaksi ihmiseksi vaan siten, että kasvot ovat kangas ja meikki maali.

HENRY HARJUSOLA

Milloin kiinnostuit meikeistä ja kauneudesta ensimmäistä kertaa?

Kiinnostuin meikkaamisesta ja meikestä ammattikoulussa, kun peittelin ihon pieniä epäpuhtauksia. Siitä se lähti. Vaihdoin hiusalalle, joka lisäsi kiinnostusta entisestään.

Miten teet arkimeikkisi?

Meikkipohja, highlight, contour, kulmat ja ripsaria. Tekoripset, jos niihin on aikaa! Ja joku huulipuna helpossa nuden sävyssä lisäksi.

Mitä meikkituotteita kannat aina mukana esim. kaupungilla liikkuessasi?

Huultenrajauskynä ja muutama eri sävyinen huulipuna, peitevoidetta, blotting-puuteri, huulirasva, ripsiliima ja pinsetit.

Mikä on ollut urasi huippuhetki (jos pitäisi nimetä yksi)?

Viimevuoden Tubecon Awardseissa Vuoden Kauneustubettaja-palkinnon voittaminen!

Mistä meikkitrendistä olet itse innostunut eniten juuri nyt?

Extreme highlighting, tykkään olla extra glowy! Tykkään myös lämpimän sävyisistä luomiväreistä.

Mitkä ovat syksyn tärkeimmät meikkitrendit? Mikä pysyy ja mitä uutta tulee mukaan?

Lämpimät meikit edelleen pysyvät trendissä, mutta olen nähnyt aika paljon viimeaikoina turkoosin ja sinisen sävyjä. Saa nähdä tuleeko siitä seuraava trendi! Kiiltävät huulet ovat tulossa muotiin ja mattahuulipunat siirtymässä sivuun.

Mikä on kammottavin kauneustrendi, johon olet törmännyt elämäsi aikana?

Ehkä se, kun nuorempana tosi monet nyppivät kulmakarvansa liian ohuiksi! Alta tummat ja päältä vaaleat hiukset ovat myös not cute!

Mikä on meikkaamisessa/kauneusalalla työskentelemisessä kiehtovinta?

Parasta on ihmisten tapaaminen ja luovuuden käyttäminen. On ihanaa saada tehdä ja luoda mitä haluaa. Meikeissä ei ole mitään sääntöjä, mitä pitäisi noudattaa.

 

22. heinäkuuta Helsingin Radisson Blu Royal -hotellissa järjestetään Glam School -tapahtuma, joka tarjoaa  mahdollisuuden päästä sisälle kauneuden saloihin workshop- ja masterclass-tuntien merkeissä upeiden kauneusmoguleiden opastamana. Kauneusalan ammattilainen Anita Rincón saapuu New Yorkista emännöimään upeaa tapahtumaa ja pitämään USA:ssa menestyneen workshopin Beauty & Business. Huippumaskeeraaja Sara Tarnanen ja Youtube-kauneuspersoona Henry Harjusola opastavat osallistujat kauneuden saloihin omilla masterclass –tunneillaan. Liput tapahtumaan tästä.

Syksy ei ole vielä täällä, mutta kynnet kaipaavat jo uusia värejä. 

Kynsilakkojen sävyt muuttuvat usein muodin mukana ja seuraavat catwalkien trendivärien jalanjäljissä. Syksyn tullessa kesän kirkkaat sävyt väistyvät ja tilalle saapuu tummia, syviä sävyjä, mutta myös jotain hempeämpääkin.

Tsekkaa tästä jo nyt syksyn kuumimmat kynsilakkasävyt, niin tiedät millä värillä maalata kynnet syksylllä.

Indigonsininen

Sininen sävy liikkuu syksyllä indigonsinisen eri vivahteissa ja tummuu myös syvään yönsiniseen.

Kure Bazaarin kynsilakka on kuin yönsinistä samettia. Merkin huippulaadukkaat kynsilakat ovat vegaanisia ja  85% luonnollisista raaka-aineista tehtyjä, eivätkä sisällä haitallisia, myrkyllisiä ainesosia.

Kure Bazaar sävy Rock Star, 18,70 e

Kulahtanut farkku

Sävy, jossa yhdistyvät kuluneet siniset ja harmaat vivahteet. Se tuo mieleen kuluneet, haalistuneet farkut. 

Chanel on tunnettu loistavista sävyistään ja laadukkaista kynsilakoistaan, ja onnistui nytkin täydellisesti pullottamaan kulahtaneiden farkkujen sävyn.

Chanel Le Vernis sävy Washed Denim, 30,50 e

Kirsikanpunainen

Kirkas punainen tummuu syksyksi syötävän herkulliseen, kirsikanpunaiseen sävyyn, jossa on häivähdys ruskeaa. 

Rimmelin kynsilakat ilahduttavat edullisella hinnallaan. Rita Rouge on täydellisen mehuisa kirsikkasävy. 

Rimmel 60 Seconds sävy 313 Rita Rouge, 4,90 e

Ballerinan pinkki

Syksyn sävyistä hempein muistuttaa vanhoja, kuluneita balettitossuja.

Kuten jo edellä todettiin, Chanel on mestari löytämään oikeat sävyt. Ballerina on täydellinen sekoitus vaaleanpunaista ja rusehtavaa kanelia, sävy joka vie meidät balettisaleihin.

Chanel Le Vernis sävy Ballerina, 30,50 e

Malvanpunainen

Malvanpunaisessa yhdistyvät luumumaisen liilat sekä pinkinpunaisen sävyt. Se on ihanan mysteerinen vaihtoehto nudesävyksi.

Boho Greensin ekologiset kynsilakat sisältävät 86% luonnollisia ainesosia ja ovat vegaanisia. Kure Bazaarin tapaan niiden haitallisten ainesosien pitoisuus on minimoitu. Sävy Nyph on syksyisen viettelevä malvankukkainen nudesävy.

Boho Greens sävy Nyph, 7 e

Elefantin harmaa

Syksyn harmaa sävy on kuin inspiroitunut elefanteista. Se on vaaleahko harmaa, josta erottuu liilahtavia ja rusehtavia sävyjä. 

L'Oréalin kynsilakka sisältää hoitavia öljyjä ja täydellisen harmaan sävyn.

L'Oréal Color Riche Le Vernis A L'Huile sävy Greige Amoreux, 9,50 e

Smaragdin vihreä

Vihreä sävy muistuttaa smaragdeista ja syvänvihreinä hohtavista metsistä.

O.P.I:n kynsilakat ovat tunnettuja laadustaan. Tämä sävy vie meidät keskelle hohtavia smaragdeja tai viidakkoseikkailuja.

O.P.I Nail Lacquer sävy AmazON...AmazOFF, 17,20 e

Vaalea rommi

Ruskea taipuu syksyllä vaaleammaksi, romminruskeaksi. Sävy tuo mieleen myös hyvin paahtuneen paahtoleivän.

Essien kynsilakat eivät esittelyjä kaipaa. Maalaa kyntesi tällä nakusävyllä, jossa on kuitenkin asennetta ja väriä. Sävy on herkullisen karamellimainen nude.

Essie sävy Clothing Optional, 14,40 e

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Katso myös:

7 helppoa kotitekoista kasvonaamiota, jotka saavat ihosi hohtamaan

Haluatko tuuheat hiukset? 5 parasta tuotetta, jotka eivät tyhjennä kukkaroa

Calvin Klein julkaisi uuden hajuvesimainoksen - katso ennennäkemätön materiaali 90-luvun Kate Mossista

 

 

Aina ei tarvitse lähteä kaupan hyllyille etsimään valmiita kasvonaamiota, vaan oman keittiön hyllyltä saattaa löytyä juuri oikeat ainekset helppoon, luonnolliseen kasvonaamioon, joka saa ihon hohtamaan.

Kosteuttava kaakaounelma

Tähän naamion tuleva avokado on superkosteuttava, kaakao puhdistaa ihohuokosia sekä on loistava antioksidantti, ja hunaja taas on antibakteerinen ja rauhoittava.

1. Muussaa 1/4 avokadosta.

2. Sekoita mukaan 1 teelusikallinen kaakaojauhetta ja 1 teelusikallinen hunajaa.

3. Levitä puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.

4. Poista lämpimällä vedellä, viimeistele kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

@nicolevictorydesign

Kesäinen mansikkanaamio

Tämä naamio sopii kaikille ihotyypeille, se kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihoa, kun sitä käyttää säännöllisesti. Mansikat ovat loistava ainesosa kirkastamaan ihoa, puhdistamaan ihohuokosia ja ne ovat luonnollinen antioksidantti. Sitruuna kirkastaa ja toimii luonnollisena säilöntäaineena. Hunaja rauhoittaa ja on antibakteerinen, kun taas kreikkalaisen jogurtin sisältämä maitohappo auttaa pääsemään eroon kuolleesta ihosta.

1. Sekoita 3 mansikkaa blenderissä ja ruokalusikallinen sitruunamehua. Kaada sekoitus kulhoon tai säilytysrasiaan. 

2. Lisää haluamasi määrä kreikkalaista jogurttia ja ruokalusikallinen hunajaa, sekoita sitten kaikki ainekset yhteen. 

3. Laita seos pakastimeen 20 minuutiksi.

4. Levitä puhtaalle iholle ja jätä 10 minuutiksi, poista sitten lämpimällä liinalla.

@wildfoxcouture

Trooppinen banaaninaamio 

Tällä trooppisella, helpolla banaaninaamiolla saat uskomattoman hohtavan ihon. Tarvitset vain banaania, appelsiinimehua ja hunajaa. Ja mikä parasta, naamio käy jokaiselle ihotyypille.

1. Muussaa puolikas banaani.

2. Sekoita joukkoon 1 teelusikallinen appelsiinimehua ja 1 teelusikallinen hunajaa.

3. Levitä seos kasvoille ja anna olla 15 minuuttia.

4. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja viimeistele kosteusvoiteella.

Hoitava hunajanaamio

Hunaja on antibakteerinen ja uskomaton ihon parantaja ja se myös tekee täydellisen pohjan akneihoisen naamioon. Ravintohiiva on loistava aine akneihon kamppailuja auttamaan, koska se on b-vitamiinirikas ja näin auttaa tasapainottamaan ihoa. Tämä naamio on hoitava ja parantava, ja on loistava silloin, kun iho kaipaa puhdistusta ja rauhoitusta. 

1. Hauduta kamomillateetä (käytä 2 pussia) ja anna sen viilentyä täysin.

2. Sekoita joukkoon 1 teelusikallinen manukahunajaa tai raakaahunajaa ja 1 teelusikallinen ravintohiivaa. 

3. Lisää sopiva määrä kamomillateetä saadaksesi voidemaisen koostumuksen, joka on sopivaa levitettäväksi.

4. Laita ohut kerros seosta kasvoillesi ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. 

5. Huuhtele pois ja ja kuivaa kasvot. 

@kevinintheworld

Aamuinen matchaherätys

Tämä energisoiva naamio on täydellinen tapa herättää iho. Se on täydellinen esimerkiksi ennen juhlia, sillä se saa ihon hohtamaan. Voit joko tehdä sen simppelillä tavalla ja lisätä matchajauhetta vain pieneen määrään vettä tai tehdä kaiken pidemmän kaavan mukaan. Jos jaksat nähdä hieman enemmän vaivaa, voit lisätä kaikki ainekset, jotka listassa mainitaan ja lisätä joukkoon vaikka vielä manukahunajaa. 

1. Yhdistä 1 teelusikallinen matchaa ja 1 teelusikallinen chlorellaa pieneen kulhoon. 

2. Lisää sopivasti vettä tai aloevettä joukkoon, jotta saat aikaiseksi tahnan. .

3. Lisää paksu kerros iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. 

4. Huuhtele ja taputtele iho kuivaksi. 

Aamupalanaamio

Tämän aamupalasta inspiroituneen naamion sisältämä kananmunista saatava proteiini ja kaurahiutaleiden täysjyvä korjaa ja rauhoittaa rasvaista ihoa. 

1. Yhdistä kananmunan keltuainen, teelusikallinen hunajaa, 1 teelusikallinen oliiviöljyä ja 1 desilitra kaurahiutaleita.

2. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia.

3. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja lisää lopuksi kosteusvoidetta.

@anamartinsguedes

Kirkastava papaijanaamio

Tämä naamio on erityisesti niille, joiden iholla on pigmenttiläiskiä ja epätasaisuutta. Papaijaa ja hunajaa sisältävä naamio saa ihon kirkastumaan ja tasoittumaan. 

1. Sekoita keskenään 1 teelusikallinen hunajaa ja 1 desilitra muussattua, kypsää papaijaa.

2. Levitä kasvoille tasaiseksi kerrokseksi ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia.

3. Huuhdo kädenlämpöisellä vedellä ja levitä lopuksi kosteusvoidetta. 

Kuvat: iStock, Instagram

Lähde: Cosmopolitan.com

 

 

Haluatko tuuheat hiukset, mutta et maksaa maltaita tai viettää tuntikausia kylppärissä? Tässä 5 edullista ja helppoa markettituotetta, jotka boostaavat hiuksesi uuteen uskoon.

Kukapa ei haluaisi tuuheaa tukkaa, joka hulmuaisi tuulessa pehmeänä, valloittavana ja runsaana, eikä littanana liiskalettinä? Aina ei hyvistä ja toimivista tuotteista tarvitse maksaa maltaita, vaan edullistenkin tuotteiden joukosta voi löytyä aarteita.

Löysimme parhaimmat, markettihintaiset tuotteet, jotka oikeasti toimivat, joita on helppo käyttää ja joilla saat ihanan megatukan ilman tahmeaa fiilistä.

1. Biozell Texturizing Spray 6,50 e

Kotimaisen Biozellin tuuhennussuihke yllättää erittäin positiivisesti: ei vain edullisella hinnallaan, vaan myös tehokkuudellaan. Tuote oikeasti toimii, tuuhentaa tukan ja tuuheus säilyy hiuksissa pitkään. Tuote ei tee hiuksista raskaita tai tahmeita, vaan ilmavat ja pehmeät. Sopii erinomaisesti hennoille hiuksille, jotka tuuheutta usein kaipaavatkin. Tuote on myös ihanan helppokäyttöinen ja nopea, suihkauta sitä vain kuiviin hiuksiin haluamasi määrä, pörhennä käsin ja voilá - sinulla on tuuheat hiukset!

2. John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion 10,50 e

Jos jaksat föönailla, John Friedan tyvikohottaja on klassikko. Se kohottaa hiusten tyven ja saa näin hiukset näyttämään tuuheammilta. Niiden tuuheus pysyy koko päivän ja pitää hiukset ilmavina. Suihkuta ainetta kosteiden hiusten tyveen ja föönaa hiukset kuivaksi pää alaspäin. 

3. Batiste Oomph My Locks XXL Volume Spray 8 e

Kuivashampoistaan tunnettu Batiste on kehitellyt suihkeen, joka on vähän kuin kuivashampoon, tuuheuttavan suihkeen ja hiuspuuterin yhdistelmä. Yhdistelmä toimii ja tuntuu olevan koostumukseltaan kevyempi kuin kuivashampoo, mutta kuitenkin tehokkaasti tuuheuttava. Tuotetta suihkitaan kuivaan tukkaan, joten sen helppous ja nopeus on plussaa.

4. Schwarzkopf Taft Instant Volume Powder 5,50 e

Schwarzkopfin hiuspuuteri on huikean edullinen ja toimii kivasti tuoden hiuksiin kevyttä tuuheutta ilman tahmaista tunnetta. Puuteri on hienojakoinen ja näin levittyy tasaisesti hiuksiin. Muista ripotella tuotetta joko ensin sormiin ja hiero sitten kuivien hiusten tyveen tai sirottele varovaisesti suoraan hiuksiin, jos haluat ekstratuuheutta. Käytä puuteria säästeliäästi, sillä liiallinen määrä puuteria hiuksissa ei näytä eikä tunnu kivalta.

5. Klorane Dry Shampoo 13 e

Apteekeista ja valikoiduista marketeista löytyvä Kloranen kuivashampoo on mieto, mutta tehokas. Se sopii näin herkkähipiäisimmillekin ja siitä löytyy kaksi eri versiota. Toinen on varustettu nokkosuutteella ja toisessa tehoaineena on kaurauute. Nokkoskuivashampoo sopii erityisesti herkästi rasvoittuville hiuksille, kun taas kaurauute suojaa ja pehmentää. Kloranen shampoo ei kuivata päänahkaa niin herkästi kuin tavalliset kuivashampoot voivat tehdä jokapäiväisessä käytössä.

Kuvat: ImaxTree, valmistajat

Katso myös:

Edessä häät tai festarit? - Viisi rentoa kampausideaa kesän juhliin

Pastellihiukset ovat edelleen trendikkäät - 5 parasta tuotetta ja vinkkiä festarilookiin

Hyvästi tukkakriisit! Ratkaisimme kuusi yleisintä hiuspulmaa