1. Juo riittävästi vettä.
Veden juomisen hyödyt näkyvät ihossa aina viimeisenä, sillä koko kehosi tarvitsee paljon nestettä. Muista siis juoda PALJON vettä, jotta ihosi pysyy pehmeänä ja kimmoisana.

2. Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia.
Säteilevän ihon saavuttamiseksi sinun tulisi syödä paljon värikkäitä ja ravintorikkaita vihanneksia ja hedelmiä. Terveellinen ruokavalio ei vain auta suojaamaan ihoasi, vaan myös tasoittaa sen väriä ja vähentää ihon pintakuivuutta.

3. Käytä lisäravinteita.
Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, mutta kun perusasiat ovat kunnossa, ne toimivat hyvänä piristeenä.

4. Muista kuorinta.
Ihon luonnollisen uudistumisprosessin aikana kuolleet ihosolut saattavat jämähtää kasvoillesi ja saavat ihon näyttämään epätasaiselta ja tunkkaiselta. Kasvojen kuorinta kerran viikossa pitää ihon freesinä. Myös meikkivoide levittyy paremmin tasaiselle iholle.

5. Käytä kasvonaamioita.
Ylläpitääksesi ihon luonnollista hehkua hemmottele itseäsi silloin tällöin ravitsevalla kasvonaamiolla. Naamio auttaa sitomaan kosteutta ihoosi ja saa sen näyttämään raikkaalta.

7. Kosteuta.
Hiero kosteusvoidetta kasvoihisi huolellisesti pyörivin liikkein, jotta kasvojen verenkierto tehostuu. Etsi luottotuote, joka sisältää paljon ravitsevia ainesosia, kuten chia-siemenöljyä.

8. Käytä oikeanlaista peitevoidetta.
Levitä meikkivoiteen alle peitevoidetta, jossa on valoa heijastavia ainesosia. Meikkisi kestää pidempään ja näyttää luonnolliselta.

9. Vältä puuteria.
Käytä aina nestemäistä meikkivoidetta, sillä puuteripohjaiset voiteet saavat ihon näyttämään usein kuivalta ja liian mattapintaiselta. Jos ihosi on helposti rasvoittuva, lisää puuteria vain T-alueelle, jolloin kokonaisilme pysyy raikkaana.

10. Kokeile nestemäistä poskipunaa.
Raikkaan lookin luominen ei suinkaan pääty meikkipohjaan, sillä myös muut kosmetiikkatuotteet kannattaa valita hehkuvaan lopputulokseen tähdäten. Levitä poskille nestemäistä meikkivoidetta, joka sulautuu ihoon luonnollisesti.

11. Vältä väkeviä puhdistusaneita.
Vahvat puhdistusaineet kirjaimellisesti imevät kaiken kosteuden ihostasi. Suosi kevyitä ja öljypohjaisia puhdistusaineita, jotka pitävät yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa.

12. Käytä aurinkovoidetta.
Aurinko kuivattaa ja vanhentaa ihoa, joten muista valita voide, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

13. Puhdista meikkisiveltimet säännöllisesti.
Ihon puhdistus on turhaa, jos meikkaat itsesi jatkuvasti likaisilla siveltimillä. Pese siveltimet mielellään kerran viikossa ja käytä puhdistukseen hätätapauksessa vaikka sampoota.

14. Nuku tarpeeksi.
Jos yöunesi eivät ole riittävän pitkät, ei myöskään solujen normaali uusiutumisprosessi pääse käynnistymään kunnolla. Kauneusunet eivät siis todellakaan ole pelkkä myytti!

Kuva Imaxtree

Mitä pidempään hiuksia on kasvattanut, sen hankalampaa kampaajan on antaa niitä saksia. Talvi kuivattaa hiuksia entisestään ja me ainakin sorrumme yhä useammin hätäponnariin tai sotkunutturaan. Kuulostaako tutulta? Ehkä voisimme ottaa mallia julkkisten muodonmuutoksista.

Coco Rocha lyhensi ruskeat hiuksensa vaaleaan polkkaan.

Hulmuavista hiuksistaan tunnettu Eva Longoria päätti lyhentää tukkansa raikkaaseen keskipituuteen.

Emma Robertsia pukee skarppi polkkatukka.

Gina Rodriguez ajeli rohkeasti toisen puolen hiuksistaan.

Kuvat: Instagram

Vamp Stampiksi nimetty tuote kuulostaa mullistavalta.

Jotkut käyttävät teippiä, toiset yrittävät saada viivasta täydellisen pisteiden avulla. Näyttävien kissarajausten tekeminen vaatii kovaa harjoittelua ja vakaata kättä, mutta nyt markkinoille on tulossa tuote, joka saattaa helpottaa elämäämme huomattavasti. 

Vamp Stamp -nimeä kantava tuote lupaa nimittäin tehdä rajauksista onnistuneet joka kerta: kynää muistuttava väline dipataan ensin mihin tahansa eyeliner-purkkiin, minkä jälkeen rajaus ikään kuin leimataan silmäkulmiin. 

Emme ole vielä päässeet kokeilemaan tuotetta, mutta ainakin Instagram-stalkkauksen perusteella homma näyttää erittäin helpolta. Toivomme, että Vamp Stamp todella lunastaa lupauksensa!

Vamp Stampin on luonut yhdysvaltalainen meikkaaja Veronica Lorenz. Sen tarkkaa lanseerausaikaa ei ole vielä kerrottu, mutta voit seurata uutisia esimerkiksi brändin somessa

Video, jonka The Vamp Stamp® (@the_vampstamp) julkaisi

 

Our babe @addykruse Winging It! With #thevampstamp #eyelineronpoint

Video, jonka The Vamp Stamp® (@thjulkaisi

Sileää vai kiharaa, kiiltoa vai volyymia? Kansainvälinen Kevin Murphy -kouluttaja, kampaaja Juha-Matti Manninen jakoi parhaat vinkkinsä pikkujouluhiuksiin.

Sliipatut ja kiharat hiukset

Näyttävän lookin saat, kun vedät hiukset taakse vahan tai geelin avulla. Suihki kokonaisuus raikkaaksi kiiltosuihkeen avulla. Jätä vähintään pieni osio hiuksista vapaaksi, jotta ilmeestä ei tule liian kova. Esimerkiksi rento kihara taakse sliipattuna näyttää sopivan juhlavalta.

Letit osana kampausta

Käytä lettejä yksityiskohtina pikkujoulukampauksessa. Letitä pikkuletti vaikkapa kiertämään päätä tai kulkemaan otsalta niskaa kohti.

Hiuskoristeet

Pinnit sekä hius- ja rintakorut ovat tulevan pikkujoulukauden hitti. Käytä hiuskoristeissa inspiraationa menneitä vuosikymmeniä.

40- ja 50-luku

Erityisesti lyhyisiin hiuksiin ammennetaan nyt inpiraatiota 40- ja 50-luvuilta. Mallia kierrettyihin otsahiuksiin ja loiviin kiharoihin voi etsiä näyttelijälegendoilta, kuten Lauren Bacallilta, Betty Grabelta ja Marilyn Monroelta. Tsekkaa ainakin leffat Kuinka miljonääri naidaan ja Syvä uni.Kuvat: Imaxtree

Alunperin miehille suunniteltu tuote jatkaa valtavaa suosiotaan kauneusvloggaajien keskuudessa.

Monet kauneusalan ammattilaiset tituleeraavat Nivea Men Sensitive Post Shave Balm -voidetta maailman parhaaksi meikinpohjustustuotteeksi. 

Kaikki sai alkunsa vuonna 2015, kun YouTuben suosituimpiin kauneusvloggaajiin kuuluva hollantilainen Nikkie de Jager jakoi Nikkietutorials-kanavansa 2,5 miljoonalle seuraajalleen videon, jossa hehkutti Nivean voidetta parhaaksi koskaan kokeilemaksensa primeriksi. Nikkie oli kuulemma päätynyt käyttämään sitä poikaystävänsä kaapista puolivahingossa. Myös monet muut suositut kauneusvloggaajat, kuten KathleenLights ja Roxette Arisa, ovat sittemmin kertoneet olleensa ihmeissään tuotteen tehokkuudesta. Jopa itse Kylie Jenner on kertonut Snapchatissa käyttävänsä voidetta meikkivoiteensa alla. 

Kaiken hehkutuksen jälkeen päädyimme vihdoin testaamaan tuotetta primerina itsekin. Voide tuntuu kasvoilla erittäin miellyttävältä sen viilentävän vaikutuksen ansiosta. Se on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, ja pari tippaa riittää helposti koko kasvoille. Tuote kannatta hieroa ihoon kunnolla, kunnes se tuntuu lähes tahmealta. Voide tasoittaa ihohuokoset uskomattoman tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan huomattavasti kimmoisammalta ja sileämmältä päihittäen siten monet testissä olleet hintavat primerit. Entä tuoksu? Alkuun kieltämättä aavistuksen miehekäs, mutta muuttuu tuotteen kuivuessa lähinnä raikkaaksi.

Nivea Men Sensitive Post Shave Balmin vaikuttava aine on kosteutta tehokkaasti sitova glyseroli, jota se sisältää huomattavasti perinteisiä primereita enemmän. Glyserolin sanotaan suorastaan imevän itseensä myös päälle levityetyn meikkivoiteen sen sisältämän veden vuoksi ja pitäen siten meikin siistinä pitkänkin päivän. Nikkie de Jager kertoi tuotteen pitävän hänen öljyisen ihonsa mattaisena iltaan saakka. Testaajalla se puolestaan kosteutti syksyn myötä pintakuivunutta ihoa tehokkaasti. Tämä pääsee vakkarikäyttöön!

 

Nivea Men Sensitive Post Shave Balm, noin 7,10 euroa.

 

 

 

ehkä ei

Tämän alle 8 euroa maksavan tuotteen väitetään olevan maailman paras primer - testasimme, toimiiko se

Sisältää aineita jotka on tarkoitettu imeytymään ihoon, ei olemaan ihon päällä. Siihen kun päälle laitetaan meikkivoidetta joka sitoutuu imeytyviin aineisiin, niin sinne ne meikkivoiteenkin aineet menevät. Jotka on tarkoitettu olemaan ihon päällä, ei imeytymään syvälle ihoon. En usko että kukaan niin syväpuhdistaa ihoaan joka ilta, että nämä aineet sitten pois saataisiin. Ei kannata ihmetellä pian iholle ilmestyvää epätasautta ja tukkeutuneita ihohuokosia ja kauniin punaisia finnejä. Toki tämä...
Lue kommentti