L.A. MaddeL.A. Madde

24 tuntia San Franciscossa

blogfull p1016692

Heii vaan kaikki, vihdoin ollaan Suomessa kaiken matkustamisen jälkeen. 

Lauantai ajoimme San Franciscoon kavereiden häihin, vuokrasimme asunnon airbnb.com kautta ja olin super tyytyväinen paikkaan jossa yövyimme. Itselle vierailu kyseisessä kaupungissa oli kolmas kerta ja täytyy sanoa että olen ihastunut enemmän ja enemmän San Franciscoon. Oli myös kiva että pakolliset nähtävyydet on saatu alta pois ja nyt saimme vain hengailla kavereiden kanssa ilman suurempaa stressiä. Muutama kuva lähinnä auton ikkunasta ikuistettuna, voisin huokailla kauniiden rakennuten perään päiviä.

Häät olivat sunnuntai iltapäivällä ja kotiin pääsimme ajamaan hiukan kahdeksan jälkeen illalla. Koko yön vietimme matkalla Losiin sillä ikävä tietyöosuus hidasti matkaa kolmella tunnilla. Losissa olimme neljältä aamuyöllä 8 tunnin ajamisen jälkeen, suihkuun ja matka jatkui kentälle. Nyt kahden yön ylihypänneenä olo on hiukan hyytynyt ;)

Onneksi pian on luvasa niin kivoja juttuja, niin väsymys häviää!!!

 

Toisella puolella kaupunkia paistoi aurinko ja Golden Gate sillan kohdalle päästyämme olimme aivan pilven sisällä. :)

Pöytänumerot söpöissä eläimissä.


L.A. Madde

Perfect Travel Clutch

blogfull p1016673

En voisi olla enemmän rakastunut uuteen lompakko/clutchiini. En voi myoskaan uskoa että pitkän pohdinnan jälkeen vaihdoin mustan tähän väripilkkuun. Ja vielä vihreään, jota yleensä en käytä ollenkaan. Aurinko on selvästi sekoittanut pääni. :) Tästä erikoisen tekee se että se on käsintehty Balilla ja värejä tosiaan loytyy vaikka kuinka paljon. 


L.A. Madde

Valmiina lentoon

blogfull p1016682

Laukut valmiina Suomen reissulle. Varmistelen hieman ja otan käsimatkatavaroihin muutaman jutun Cosmon Urban Fashion Day:ta varten. Heh koskaan ei tiedä mihin ihmeeseen laukut matkalla katovat, kuten kävi kaverilleni viimeksi matkalla Suomeen. Tällä kerralla kun mennään vielä kahden pysäkin taktiikalla. Sieltä hieman pilkottaa jo illan korkkarini jotka loysin Guessilta. Heh ja ensimmäista kertaa ostin mitään kyseisestä kaupasta. Never say never. :)

   • Luetuimmat blogit
cosmo1
miinatytot
19.8.13o53
asuhaaste2 pohja
15.8.133
  • Uusimmat kommentit
blogfull p1016692
blogfull palmut2
blogfull hfw ilmo 775px 1
blogfull p1016673
blogfull 7